anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Influenteaza cu ceva varfurile despicate crestera parului? Se spune ca dupa ce te tunzi parul iti creste mai repede dar mie mi se pare o prostie pentu ca parul creste de la radacina haloooo!

8 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Nu neaparat ca va creste mai greu dar arata inestetic! Chiar foarte inestetic! De accea este recomandat(mai ales daca folosesti placa sau te vopsesti)sa tunzi din varfuri o data la 2-3 luni!happy
Asa vei avea un par mult mai sanatos si va arata mai bine!
Si mie mi se pare o prostie ca cica daca te tunzi iti va creste mai repede...nu are nicio legaturahappy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu sunt de aceeasi parere cu annda. Daca ai varfurile despicate toate substantele nutritive secretate vor fi folosite pentru a-l regenera... si va creste mai greu.

| annda a răspuns:

Are o influenta pentru ca toate substantele nutritive specifice parului pe care si le produce singur incearca sa refaca varfurile si nu se mai concentreaza pe crestere. N-am explicat prea stiinfic da asa o sa intelegi. big grin

| danutza a răspuns:

Nup dar e mult mai sanatos atunci cand te tunzi putin... iar parul creste in functie de persoana ci nu te cat de des isi taie varfurile sau foloseste o gama pentru cresterea parului

| MADALINAAAA a răspuns:

Da, normal ca influenteaza! daca varfurile sunt depicate, crestera va fi mult mai lenta, iar varfurile se vor despica cat mai mult si vor da un aspect urat, iar apoi cand va veni vremea sa te tunzi va trebui sa iei mai mult ca de obicei din par, tot ce e ars.Si odata ce te tunzi des, parul se regenereaza mereu, creste mai des, si mai repede...
Eu nu te inteleg cu chestia asta:``dupa ce te tunzi parul iti creste mai repede dar mie mi se pare o prostie pentu ca parul creste de la radacina``. pai helloo.astea chiar n-au nici o legatura.acum inseamna ca nu trebuie sa te mai tunzi niciodata doar pentru ca parul creste de la radacini nu de la varfuri?

| 1992 a răspuns:

E mai sanatos cand te tunzi si daca te tunzi des iti creste si mai repede parultongue

| ingerulnegru a răspuns:

Ba nu i o prostie. ex. eu daca nu ma tun imi cade foarte rau dupa ce mi am taiat 2-5 cm am o perioada buna in care nu mi mai cade parul
e vb de rasfatul parului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri dar eu nu aveam de gand sa stau ani intregi fara sa ma tud ca sa imi creasca parul dar ma enerveaza faptul ca atunci cand mearga sa ma tund si cer sa mi se taie doar varfurile cea care ma tunde imi taie prea mult si as vrea sa imi las parul putin mai lug...