| ɐzʇıןoʌɐıp a întrebat:

Interesata de tatuajele cu Henna. Daca vad un model intr-o poza de pe internet, prin ce modalitate, pot face in asa fel incat tatajul dorit sa il pun pe corp ca si suport.Ma refer la faptul ca am fost in Grecia anul acesta si mi-am facut un tatuaj cu Henna. Tipul acela (dupa ce am ales modelul dintr-o revista), a desenat pe o foaie inca odata modelul, dupa care a pus foaia pe mana mea pentru a-i vedea conturul tatuajului. Dupa ce a presat cateva secunde modelul pe piele, a indepartat foaia si a aplicat henna peste acel contur, tatuajul fiind gata.Intrebarea mea este:ce foaie a folosit? Cum a reusit sa puna conturul de pe acea foaie pe mana? A folosit ceva carioca speciala? Stiti voi alte modalitati?

2 răspunsuri:
| Fundiツ a răspuns:

Exact asta caut si eu.si eu mai am o intrebare: de unde au cei de la mare(cu standurile) atatea modele de tatuaje.ma refer la cele albe...necolorate.tot caut pe net si nimic...voi stiti vreun site cu tatuaje?

| banane a răspuns:

Pai sa iti explic! foaia pe care a desenat se numea foaie de calc iar pentru a pune sblonul pe mana ta ori a folosit foaie de indigo ori creion sau carioca indigo