anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intreb la general. Cand mergi la un salon pentru machiere, manichiura si coafura pentru bal de absolvire, ar trebui sa te duci cu rochia deja pe tine sau in haine normale si abia cand pleci de la salon sa treci pe-acasa sa iei rochia? Cum este mai eficient?

Si inainte sa mergi la salon pentru machiere, ce trebuie sa aplic pe fata inainte acasa?

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Depinde de rochie, daca e din aia fara fermoar si e inchisa pana in gat nu prea ai cum s-o imbraci dupa ca o murdaresti si strici si coafura mai ales daca ai un coc frumos...
Ia-ti un tricou larg pe tine si decoltat [ nu inchis pana la gat! ] ca sa-ti machieze si decolteul daca e nevoie si sa il poti da jos usor acasa fara sa atingi gatul sau fata.
Nu trebuie sa aplici nimic special, la salon oricum o sa iti curete fata si o sa iti aplice o crema si eventual o baza pentru tipul tau de ten.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Rochia după că pot s-o murdărească la machiaj

| Catrice a răspuns:

Numai dacă de la salon mergi direct la bal.

| Alverto a răspuns:

Da, îți voi spune când nu vei mai pune întrebări stupide

| Speranta12 a răspuns (pentru Alverto):

Cine te-a pus sa raspunzi? Te-a mancat in fund, asa e?

| dragodana a răspuns:

Salut! Ar trebui sa ai o poza cu rochia ca cei de la salon sa stie ce iti fac. Daca sunt buni ar trebui sa stie dintr-o privire ce sa-ti faca(machiaj, coafura etc).
Cat despre in ce sa te imbraci cand te duci la salon eu zic sa te imbraci in ce vrei.
Hai sa te invat trucul meu.Inainte de un eveniment eu intai ma coafez, apoi ma machiez si apoi ma imbrac.Cum o fac fara sa-mi murdaresc hainele si sa stric ce am facut? Simplu! Pui o punga de plastic pe cap pana te imbraci/dezbraci.Astfel,machiajul poate ramane pe punga nu pe haine si coafura rezista.
Vorbesc serios.

| Speranta12 a răspuns (pentru dragodana):

Da, ai dreptate. Multumesc mult pentru raspuns, chiar imi este de ajutor!

| Mirela123yz a răspuns:

Mergi imbracata lejer, nu cu rochia pe tine, rochia ti o pui acasa inainte sa pleci.
Pentru machiere trebuie sa mergi nemachiata, se va ocupa make up artistul de tine.