| vhns a întrebat:

Intrebare.am 13 ani jumate si nu am sani deloc...Ma enerveaza chestia asta...mai ales cand vad ca colegele mele de clasa au asa de mult incar ar mai putea da si la altii.
Ajutati-ma si pe mine c un sfat... dar nu ceva de gen : ai rabdare...blabla
:*

Răspuns Câştigător
| Ana_6509 a răspuns:

Cine te place, te place si asa! Nu exista nicio solutie. Poate vei auzi de tinctura de marar care iti v-a mari probabil sanii insa aceasta marire a sanilor in dimensiuni foarte usor perceptibile e datorita retentiei de lichid din organism, deci risti sa te trezesti cu cearcane evidente, edeme la picioare si te simti...ca un burete.

12 răspunsuri:
| necuratu a răspuns:

Pune sosete in sutien, intodeauna ajuta

| doar.eu a răspuns:

Ai doar 13 ani, fata.

| xeon a răspuns:

laughing. Silicoane

| xeon a răspuns:

Sau o partida de ***

| irene4ever a răspuns:

@vhns, tu poate ai altceva ce prietenele tale nu au si sunt geloase. de ex: fund mai mare, par mai frumos sau buze mai carnoase. sau pe toate trei. stiu ca e naspa faza cu sanii, dar incearca sa-ti cumperi niste bluze care sa mai camufleze situatia, daca atat de mult te deranjeaza. din pacate, nu poti face nimic ca sa creasca, doar sa speri.winking

| marsy a răspuns:

Crezi ca eu pe la 13 ani am avut cine stie ce sani?! NU!
Acum pe la 16 au inceput sa apara. si nici acum nu-s mari! Principalul este sa te iubesti pe tien asa cum esti. pn a te accepta /iubi si altii!
Succese! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sosete in sutien?
hai maa.nici chiar asa

| vhns explică:

Am incercat sa iau tinctura de marar...in jur de 3 luni
si nimic.

| deeya_9628 a răspuns:

Depinde cat de dezvoltata esti

| marrinnaa a răspuns:

Si eu la 13 ani nu imi amintesc sa fi avut sani laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum singura varianta.pe care am si aplicat-o, este sa port sutien cu mult burete sau ceva mai greu pentru mine... a astept un timp.Multumesc ca m-ati ajutat cu sfaturi :*!

| vhns explică:

Acum trebuie sa port sutien cu burete...sau alta solutie mai buna.sa astept ceva timp, desi am auzit ca sutienul opreste cresterea sanilor.