| Kittynika a întrebat:

Intrebare doar pentru cei care au habar, nu dati raspunsuri anapoda ca nu am nevoie:
De cateva zile folosesc pe post de demachiant de ochi uleiul de masline nu extravirgin, nu ma mai ustura ochii ca la demachiant doar vad putin in ceata uneori nu tot timpul, credeti ca uleiul ajuns in ochi afecteaza vederea sau provoaca o infectie sau ceva?(stiu ca e produs natural si f bun dar vreau sa ma asigur sa dorm linistitalaughing )

5 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Nu,nu ai nici o treaba,e foarte bun pentru pielea sensibila din jurul ochilor,indeparteaza si foarte bine machiajul,dupa cum ai vazut si tu, e foarte foarte bun si iti hraneste pielea ochilor tot timpul noptii, poti sa cauti si pe net si o sa gasesti mai multe beneficii...ma rog ideea principala e ca nu dauneaza cu nimic ochilor, cu atat mai putin vederii.

| madaa a răspuns:

Pai la mine dex tot asa este cand folosesc demachiant vad in ceata iar dupa vreo 2 minute ochiul isi revine probabil de la substante

| mihaella00elena a răspuns:

Ar trebui sa fi putin mai atenta si ai grija sa nu iti intre in ochi.din cate stiu eu, nu e bine.in schimb uleiul de masline e foarte bun, te ajuta sa ai gene luni si frumoasehappy

| Manhattan a răspuns:

Daca nu-ti picuri in ochi de-a dreptul ci ajung doar accidental cantitati foarte foarte mici, nu-ti face probleme, corneea are capacitatea de a elimina substante straine, sub forma foarte plastica de "urdori", numa' ca...cu cat substanta e mai grasa cu atat o elimina mai greu si de-aia vezi in ceata uneori. Oricum, bine faci ca te demachezi cu ulei de masline, intr-o luna o sa obtii niste rezultate spectaculoase.Ti se intaresc si genele si sprancenele, se estompeaza diferentele de culoare dintre zona de sub ochi si restul fetei...o sa fii o zana, ce sa mai! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de masline este fooarte bun pe post de demachiant dar poti folosi ulei de migdale (il gasesti la plafar, nu este nici scump in schimb curat mult mai bine si ajuta genele sa creasca mai bine decat uleiul de ricin)
Iar am o intrebare vezi in ceata dupa ce te dai cu ulei? Daca da se datoreaza uleiului acumulat pe gene si ele formeaza un fel de,, plasa'' incearca ca dupa ce te-ai demacheat cu o pensula de rimel curata sa intinzi genele. Oricum stai linistita daca nu ajunge o cantitate mare de ulei nu patesti nimic
Succes!