| uas a întrebat:

Intrebare:Iarna asta oare se poarte culorile de pal,albastru deschis, ruginiu? Eu cred ca da.

4 răspunsuri:
| blueheart a răspuns:

Http://suntfericita.manager.ro/......e-3899.htm
Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI PASTELATE. Nuantele pastelate creaza o armonie delicata. Se vor purta nuante pastelate de mov, nude, albastru, roz, verde si galben, potrivite stilului boem, romantic, dar si casual simplu, cu influente.

Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI INTENSE, IN NUANTE INCHISE. Pentru ca avem nevoie de culoare, designerii ne propun nuante mai inchise pentru toamna si iarna. Lunile de trecere din 2012 in 2013 sunt guvernate de nuante originale, preluate din natura: violetul prunelor coapte, albastrul noptilor de toamna, verdele-gri al diminetilor pline de roua sau rosul inchis cu nuante inspre violet al mustului proaspat stors.

Culori pentru toamna-iarna 2012-2013: CULORI NEUTRE. Griul, negrul si mai ales albul vor fi si ele vedetele din toamna si iarna 2012-2013, pentru un look sofisticat si clasic. Culorile neutre nu se demodeaza niciodata, iar daca nu vrei sa ai o tinuta prea stearsa, regula spune ca o astfel de tinuta poate fi oricand asortata cu accesorii cat mai colorate, de tip statement sau handmade.

| midu89 a răspuns:

Bninteles,poti purta ce culoare doresti, eu una port si culori mai tipatoare iarna, daca este iarna nu inseamna ca poti purta doar negru, maro sau alb.fii indrazneata

| Addicted2sweets a răspuns:

Depinde de gusutile fiecaruia... ruginiu nu pentru ca e culoare de toamna si nici pal pentru ca daca iesi afara si e zapada te orbeste! albastru deschis... putem discuta, mai degraba inchis dar depinde de culoarea pielii

| Adelasa a răspuns:

Culorile care se poarta sunt: lavanda, roz, galben pai, auriu sters, piersica sau culoarea pepenelui galben. Dar desigur daca vrei sa te asortezi cu acele culori poti. Sper ca ti-am fost de ajutor.
funda?:X

Întrebări similare