Nu are nimic daca esti mai plinuta nimeni nu e perfect. Toti avem defecte si calitati.Eu am o prietena care e mai grasuta si are un iubit care o place cu adevarat pentru cea ce este ea.Sunt fata sper ca nu te superi.
Sincera sa fiu esti cam grasa (nu te supara)eu am masurile 90-64-90...mai trebuie sa dau 4 cm jos in talie si ma pot face fotomodel am 1. 62 inaltzime, 50 kg si 13 ani... uh daca acum treci la liceu ar trebui sa fii cam ca mine
Din moment ce spui ca ti s-au adus complimente ca esti frumoasa de ce iti mai faci atatea probleme? De ce esti asa exacta in date? Baiatul care o sa te placa ( daca o sa te placa cu adevarat) nu o sa fie interesat de cifre ci de persoana ta, de felul tau de a fi.
Poate din alte cauze nu ai avut prieten. Nu poti sa stii.
Nu stiu daca as putea, ce as putea, cum as putea pentru ca nici eu nu am avut nicio prietena dar iti spun ca, ipotetic vorbind, daca as avea o prietena as avea prin urmare sentimente pentru ea, si in consecinta nu mi-ar pasa mie de ce spun ceilalti...
Succes si nu uita totusi: nu cauta iubirea sau prietenia. Lasa-le pe ele sa vina la tine!
Depinde de mentalitatea fiecaruia. mie daca imi place de o fata, si e mai ''grasuta'' as iesi cu ea. dar asta sunt eu.majoritatea se axeaza foarte mult pe aspectu fizic(nimic gresit, deoarece si aspectul fizic este foarte important)dar acele persoane nu se mai gandesc si ce este in interiorul persoanei respective, gandirea si alte aspecte. oricum, nu iti mai face atatea griji. o sa gasesti si tu un baiat care sa te placa asa cum esti, mai ales ca ai trecut la liceu(cea mai frumoasa perioada a vietii). capul sus si lasa grijile astea, distreaza-te