Corpul fiecarei fete sau femei are o anumita osatura si carnatie, depinde de felul sau de ai fi. Nu cred ca baietii prefera un "stil" anume ci, ei se bucura de ansamblul persoanei pe care o iau in vizor, cum s-ar spune. Astazi, exista si moda pantalonilor si astfel daca ai picioarele mai subtiri, te poti imbraca in pantaloni si sa incepi sa faci niste exercitii pentru a-ti intari musculatura de la picioare si pentru ca acestea sa poata deveni ceva mai bine structurate. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme de acest gen, fiecare fata are sarmul sau si punctele ei forte, iar baietii nu au toti aceleasi gusturi deci, vei avea si tu baietii carora sa le placa picioarele mai finute. Nu insusesc raspunsul ironic al baiatului care, comparandu-se cu un paianjen, prefera tot felul de "zburatoare" care-i cad in plasa. Nu a fost nici macar plin de umor, a fost mai mult increzut si situat pe pozitia de cuceritor, pozitie care noua fetelor nu prea ne cade bine. Am mai spus si altora si-ti spun si tie, iubeste-te asa cum te-a lasat mama natura, fii mandra de calitatile tale si daca ai anumite defecte, nu face caz de ele, mascheza-le daca poti, iar daca nu accepta-le. Trebuie sa stii ca, cine te va iubi, te va iubi asa cum esti tu, imbogateste-ti nivelul de cultura, comporta-te firesc pentru varsta ta si nu "fugi" dupa cei care-ti gasesc defecte, lasa-i si schimba-ti grupul, cu unul care te place si te accepta asa cum esti tu. Esti frumoasa, si finuta si cred ca ai toate sansele sa fii indragita si iubita.
Esti atragatoare prin felul tau de a fi! Gandeste-te ca in lume sunt o gramada de masculi si fiecare dintre ei sunt diferiti deci au si gusturi diferite, deci 100% posibilitatea de a te considera cineva atragatoare.
Mie personal imi place o fata daca e naturala prin felul ei de a fi, simpatica si mai ales feminina nu ca Nikita
Nu prea conteaza. ce e mai important sa fii proportionala.si dc ai mansarda bine mobilata si mai bine.
Eu prefer fetele care mi-au cazut in plasa, ce un paianjen mananca doar tantzari? mai cade si cate o musca!
MistikkGirl întreabă:
midnight_2375 întreabă:
anonima10 întreabă:
DaciaRomania întreabă: