| tixytix a întrebat:

Intrebare pentru baieti... daca o fata are aparat dentar.si va atras inainte de a sil pune, azi vrea sa fiti impreuna cu ea, sau ati astepta pana cand si lar da jos? exista rescul de a va indragostii de alta fata si de a o uita. vreau raspunsuri cu explicatii

Răspuns Câştigător
| κλάους a răspuns:

Dece toate aveti o problema cu aparatul dentar? Asa cum fetele au aparat dentar, noi putem sa avem alt ceva.Deci...Daca chiar te iubeste, si nu, nu vorbesc de atractie fizica, pentru ca, o data ce te place fara aparat dentar, inseamna ca e atractie fizica, doar atractie fizica. Deci: daca te place, iubeste, (cum vrei tu sa o spui), o sa stea cu tine. Aparatul dentar nu e nimica pe langa adevaratele probleme pe care toti le avem! Daca te respinge pentru ca ai aparat dentar... poti sa ii spui de la mine ca e un BOU cu B MAREEElaughing. Baftahappy

3 răspunsuri:
| cryssu2008 a răspuns:

Eu as ramane cu fata repectiva, numai ca exista "vorba lumii". Atat eu cat si ea, cred ca s-ar simti ciudat sa iesim intr-un club cu prieteni si toata lumea sa se uite la ea ca este "ciudata". Daca ma indragostesc de ea... cred ca situatia se schimba, numai ca mai apare o problema. Daca il poarta o perioada mare de timp, posbil ca noi baietii ori sa o inselam ori sa o parasim.

| RS4 a răspuns:

Daca cineva a fost atras inainte de ea, va intelege ca e un lucru bun ca are aparat, si ca va arata si mai bine cand si-l va da jos! bafta! nu e o rusine aparatul, arata ca acea persoana tine la felul cum arata sau cum vrea sa arate! bafta!

| IceCube a răspuns:

Pai eu am o colega la scoala care imi place de ea dar si de curand si-a pus aparat dentar.In nici un caz nu as astepta pana si-l da jos, dragostea e dragoste :X