| Lumeaîn3D a întrebat:

Intrebare pentru fete : A încercat cineva dieta Army, cred ca mulți dintre voi ați auzit de ea, este o dietă cam nebună și nu știu daca merită sa o țin, am nevoie de „dovezi„. Dacă a mai încercat-o cineva, vă rog să-mi spuneți din propria voastră experiență, cam cîte kg ați „ars„? Nu accept comentarii de genu „Nu ai nevoie de diete, că numai îți strici sănătatea„. Credețimă, știu asta destul de bine, dar faptul ca m-am ingrașat cu vreo 10 kg in urmă cu 2 ani, și ca deja de 2 ani încerc sa le dau jos prin sport și fel de fel de diete, evident nu prea stricte pentru ca nu vreau să-mi duc metabolismul peste cap...Dar fiindca nu se primeste, am hotărît să fiu mai dură cu grăsimile, nu să le „ alint„ prin tot feluri de diete care numai le „mîngîie„. Cred ca orice fată înțelege cît e de important e sâ arâți bine, așa ca va rog fără critici.

1 răspuns:
| Anonim1989077656477 a răspuns:

Hm,n-am incercat-o, insa de obicei dietele altora nu merg.iti trebuie o dieta personalizata.de exemplu cineva a mers o combinatie intre dieta si mai ales alergat.la mine merge in principal sportul, imi ocup timpul cu ceva placut si astfel pur si simplu nu imi mai e foame.fa-ti o dieta personalizatawinking