Nu cred ca exista o inaltime perfecta... dar oricum, in opinia mea, baiatul ar trebui sa fie cu vreo 15 cm mai inalt decat fata, ca fata sa isi poata pune capul pe pieptul lui fara sa se aplece si ca fata sa poata purta si ea tocuri. dar nu stiu, prietenul meu e cu fff putini cm mai inalt decat mine si tot mi se pare perfect.
Parerea mea e ca trebuie sa fie o diferenta de 15-20 cm
nu e vorba numai de tocuri, de pus capul pe piept. dar e caraghios sa vezi o fata mai inalta decat prietenul ei.in plus, o fata se simte protejata langa un barbat mai inalt. daca e langa unu mai mic decat ea, are tendinta de demonstra ca ea e 'seful'
eu am 18 ani si 1, 88 inaltime.cred ca sunt destul de bine. 85 kg.
fata ideala pentru mine trebuie sa fie peste 1, 70.
Eu a 15 ani si 1.75 si mi-ar placea ca baiatul sa aive 1.80 -1.85 cam in jurul asta pentru ca nu trebuie sa te simti penibil langa el doar din cauza inaltimii.si s poti sa-ti iei si un toc si s a te simti protejata, ca tuturor fetelor ne place asta:p
Eu am in jur de 1.57-1.59 cred. Nu sunt nici mica de inaltime dar nici inalta. Sunt oke ) Pentru mine baiatul "perfect" e unul inaaaaalt ) Cam pe la 1.75-1.80,, si mai bine daca trece de 1.80 )
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: