| Decebal a întrebat:

(intrebare pentru fete)Care ar fi inaltimea perfecta pentru un barbat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista o inaltime perfecta... dar oricum, in opinia mea, baiatul ar trebui sa fie cu vreo 15 cm mai inalt decat fata, ca fata sa isi poata pune capul pe pieptul lui fara sa se aplece tongue si ca fata sa poata purta si ea tocuri. dar nu stiu, prietenul meu e cu fff putini cm mai inalt decat mine si tot mi se pare perfecthee hee.

37 răspunsuri:
| halo a răspuns:

1,80+

| fl0r a răspuns:

Inaltimea perfecta nu cred ca exista, insa pentru o fata conteaza ca baiatul sa fie mai inalt decat ea happy

| IZABELLA_5617 a răspuns:

Eu a 15 ani si 1.75 si mi-ar placea ca baiatul sa aive 1.80 -1.85 cam in jurul asta pentru ca nu trebuie sa te simti penibil langa el doar din cauza inaltimii.si s poti sa-ti iei si un toc si s a te simti protejata, ca tuturor fetelor ne place asta:p

| Anonimm454 a răspuns:

Cum a spus Bubbles. Daca fata are o inaltime mai scunda ar dori ca baiatul sa ai inaltimea mai mare, dar nu exagera. Exemplu : fata 1. 60 si baiatul 1. 80. Nu ar arata chiar bine.

| lovemaster a răspuns:

Fetelor, stim ca vreti baieti cu 10-15 cm mai inalti decat voi si e ff normal acest lucru.insa aici e nevoie de un raspuns cat mai exact.adica sa spuneti inaltimea care va incanta cel mai mult, nu doar pe voi ci in general.ganditiva la un print frumos cat mai perfect la toate capitolele si ce inaltime ati vrea voi sa aiba, fara sa luati in considerare inaltimea voastra.eu am 1. 82 si 18 ani, e vreo fata pe aici careia nu i se pare ideala, sau aproape ideala inaltimea mea?laughing

| calendar_7190 a răspuns:

Cam 185-188 cm.

| eugrg a răspuns:

Baieti 1, 85
fete 1, 80

| AndraIonela14 a răspuns:

Eu am in jur de 1.57-1.59 cred. Nu sunt nici mica de inaltime dar nici inalta. Sunt oke laughing) Pentru mine baiatul "perfect" e unul inaaaaalt laughing) Cam pe la 1.75-1.80,, si mai bine daca trece de 1.80 laughing)