Sunt chiar draguti si la moda. nu te lua dupa comentarii de genul sunt pentru gay ca nu este adevarat. este un jeans modern si vine chiar f bine
Daca acest model de jeansi se potriveste cu restul stilului baiatului, si ii stau bine in ei, atunci imi plac.
Nu prea imi plac.
Acestia in schimb imi plac.http://farm3.static.flickr.com/2266/2228130456_438a35083f.jpg
Nu sunt chiar asa stramti.
Cei din poza, nu stiu,. nu prea par atat de masculini, cu toate ca sunt in trend.
Daca baiatul e dotat rau, imi place cum ii sta cu jeansii stramti!:X
Baiatul din poza e un maimutoi, la ala nu m-as uita deloc.
Mie imi place f tare genul asta de jeans, insa e bine de stiut ca nu avatajaza toti baietii.
Atata timp cat pe baiat il avantajeaza, n-am nimic impotriva lor.
Sunt chiar dragutei.^^
E naspa parerea mea
Sa ti se scoale fro mama de erectie in aia stramti
E clar ca nu o sa fie bine nu?
Adica vezi fro una pe strada intri in vorba cu ea si se scoala Membrucare pana atunci dormea'
Ce faci?
In primul rand se observa de la o posta )
Iar in al 2 rand e cam durerors find stramti
Gay.Urati.Naspa imi place de i love my lolipop mai ales daca are 13 ani ca dupa raspuns nare mai mult, normal ca sunt sexy sa vezi cu niste ismene dacele colorate cum o sa atragi toti baietiii urasc de emoisti, corect oricine are stilu lui da asta e stilu tututror
Gay. Asta este parerea mea. Unde ii masculinitatea? In pantaloni de fete? Si daca e si mai dotat iese in evidenta, foarte urat...
Nici una e stilul lor nimeni nu ii poate schimba daca lor le place asa e treaba lor
dar sincera sa fiu nu prea imi plac
Mi se pare ceva foarte normal si la moda
Mie chiar imi plac. Acuma nah, gusturile nu se discuta :d
Mie una imi plac Da' nu vin bine pe oricine Oricum depinde de baiat nu de ce poarta pana la urma Daca as vedea un manelist cu jeansi de astia nici nua s intoarce capul Crede-ma. Si suntg mai de acord cu Fashionista
Se poarta.este la moda.si in plus nu cred ca vin bine pe toti baietii! Mai ales pe cer cracanati