| Barbie_6587 a întrebat:

Intrebare pentru Fete big grin :
Ce vopsea de par as putea folosi? Sunt in dubii happy. Palette am inteles ca se duce repede culoarea, Garnier la fel. Wellaton am inteles ca e bun. Safira?
L'oreal cum este? Banuiesc ca ar trebui sa fie cel mai bun la ce pret are.
Sunt blonda, iar nuanta asta cere mult happy
Ce vopsea as putea folosi acasa, pentru ca nu ma pot duce acum tot timpul la saloane sa`mi intretin culoarea...

11 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

L`oreal e buna [ probata ]... Kalos [ din auzite] stiu ca rezista multttt... toate lumea spune asta happy

| Petronela a răspuns:

L'oreal e cea mai buna

| Sofffie a răspuns:

Vopsea de la kalos rezista si mult.

| cornel a răspuns:

Sunt baiathee hee

poti folosii:

palettehappy costa 10 lei

| poppies a răspuns:

Am folosit wellaton si e ff buna...garnier a folosit o amica...si nu-i ff buna. ea spunea ca i se parea parul cam uscat de la aceasta vopsea.

| adellinas a răspuns:

Eu am folosit cativa ani l'oreal (negru ) si era f frumoasa culoarea stralucitoare dar se ducea foarte repede. am folosit si londa dar imi degrada parul, acum folosesc brilliance si se comporta ff bine. cat despre kallos va rezista ea foarte mult dar am o amica care folosea de cativa ani aceasta vopsea si a mai ramas cu trei fire in cap. ai grija ce alegi si sa nu uiti sa-ti faci si testul de sensibilitate, e f important.

| Zero a răspuns:

Barbie nu-s fata dar eu iti spun sa folosesty garnier pentru ca nu-i adevarat, culoarea se menine destul de mult, depinde ce fel de aplicatie iy day, sunt sanse mai mari sa se pastreze culoarea daca vopsitul la radacina parului se face de 2 ori cu aceiasi culoare, adica ai dat o data lasi 10 min si aplici un alt strat si dupa aceia uscarea propriu-zisa happy, deci eu iti recomand garnierhappy sper sa iasa bine big grin

| Bianca_3140 a răspuns:

Depinde de care folosesti, cu sau fara amoniac, fara amoniac iti recomand CASTING, iar cu amoniac PALETTE eu zic ca e cea mai buna. :*

| Bianca_3140 a răspuns:

Sa stii ca nu intotdeauna ce e mai scump e si mai bun :*

| rockaholic a răspuns:

L`oreal este foarte bun.

| lolam a răspuns:

Safira e slabutza L'oreal e cea mai buna tine mult