Pai pe o parte ai si tu dreptate, dar pe alta parte si ai tai.
Daca porti tocuri de mica o sa faci varice, dar tinand cont ca ai 14 ani e momentul sa incepi.
PS. Daca esti inalta n-are rost sa porti tocuri.
Depinde de inaltimea ta, de ten, de structura, de fire. Dac esti o fire firava nu ai de ce. De exemplu am 16 ani si nu am purtat tocuri de cat la ocazii speciale. Revelion, Nunta, botez. Pentru ca sunt foarte inalta si daca mai imi iau si tocuri ma fac de 2 metrii. Plus ca am un ten si o fire care nu ma avantajeaza.
Tocurile sunt un trend si le poti purta chiar de la 10 ani...acum normal ca la varsta ta n-o sa porti tocuri de 10 cm dar unele mai mici sunt foarte potrivite...parintii tai probabil cred ca e vulgar dar atata timp cat nu le combini cu alte piese vestimentare foarte indraznete totul e ok iar mitul ca iti strambi piciorul nu apare decat daca te urci dintr-o data pe tocuri mari
Nu gresesti. De la 14 anii poti incepe sa porti. Nu ma refer exagerat demult. Cum a zis BlackAndWhite de 15 cm. .
Am incercat la 12 ani sa port tocuri, dar nu prea imi placea.
Înseamnă că vrei să fi o domnişoară elegantă, bravo ţie, şi mult succes, m-ai rar găseşti fete care doresc să stea pe tocuri. Felicitări.
Deloc. adica wake up!
la varsta asta e f normal!
eu cred ca de la 13 bine la varsta aceea nu foarte mari adica potrivite 3 cm cam asa 4......
Stii cumva unde pot vedea ep 22 din sezonul 1 din "The Vampire Diaries"? miai fii s mare ajutor :*:*
Iti distrugi coloana de la varsta asta
aolo...copii din ziua de azi.
si eu am tot 14 ani sa stii...
Ador cum vin pe picior tocurile.mama imi zice ca ar trebui sa incep sa port tocuri.deci daca vreau pot sa port tocuri si de 10(asta la o ocazie speciala, in rest de la 3 la 6 cm sunt foarte ok) sau poti sa porti sandale cu talpa ortopedica.sunt mai comode.
p. s:si eu am tot 14 ani.
Prima data am purtat tocuri la 12 ani(mici 3-4 cm) acum am 14 ani si port tocuri de 6-10 cm(10 doar la banchet ca si asa sunt inalta). cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, spune-i ca ai crescut nu mai esti o fetita si vrei sa te imbraci mai elegant(nu-i spune sexy ca faci mai rau). mama mea spune ca tocurile fac diferenta intre o fetita si o domnisoara.ciaw
Io port de acum un an tocuri. [mentionez am 15 ani ]. Dar bineinteles ca nu port mereu ...doar la ocazii mai speciale, cateodata si in oras. mnah mie imi plac si cred ca este o varsta potrivita sa porti tocuri... doar nai sa porti la 80 de ani )
Tocurile se poarta de la 14 ani in sus...atunci cand reusesti sa mergi pe ele pentru ca sunt si fete de 16 ani care nu poarta tocuri pentru ca nu pot merge pe ele...in plus o sa ai mult timp de acum incolo si de tocuri si o sa vezi ca o sa te plictisesti de ele
:O la 14 ani?
cred ca ar trebui sa mai astpti un pic...adica eu prima oara am purtat tocuri la 17 ani... dar daca tie ti se pare in regula sa porti tocuri de la 14 ani e problema ta.
Eu zic sa ii asculti pe ai tai ca ei sigur nu iti vor raul si in plus ai toata viata inainte sa tot porti tocuri.
Depinde de fiecare mie presonal imi plac foarte mult tocurile, primele sandale cu toc au fost la 14 ani, acum am 15 iar la ocazii port mai mult tocuri cred ca e o varsta potrivita 14 ani.
Nu gresesti deloc.Eu peste o luna fac 13 ani si am cumparati o pereche de pantofi rosii de lac si cu toc de 6 cm. ii ador si imi plac foarte tare.Mama ma lasa sa port si in + dupa parerea mea cred ca am inceput sa merg excelent. Spune-i ca nu esti o fetita de 10 ani.Hello,doar ai buletin. Spune-i ca una dintre marile diferente intre o fetita si o domnisoara este stilul[hainele, TOCURILE, coafurile, etc.]Sper sa te lase daca spui chestii din astea, oh si mult succes cu,, mersul"pe tocuri sper sa inveti de la primii pasi.Glumeam.
O sa te tot saturi de tocuri cand vei fi mare, pentru ca va trebui sa fii prezentabila, fie ca te duci la serviciu sau la o petrecere/nunta sau altceva.eu am 16 ani si port tocuri uneori.sau doar cand mai merg pe la cate o petrecere care e un pic mai stilata.stilata,ma refer cand e organizata la un restaurant sau club.in rest bachestii si conversii sunt prietenii mei cei mai buni.nu te grabi.mama mea a purtat de la 14 ani tocuri si acum ii pare foarte rau.pentru ca si-a deformat piciorul si a facut si varice.succes!
De la 10 ani dar adevarat este ca eu sunt ff dezvoltata i arat foarte matura de aceea de cele mai multe ori ma imbrac copilareste dar cum crezi tu
Nu cred ca exista o varsta pentru acest lucru
dar sa fim seriosi la o fetita de 12-13 ani nu i-ar sta bine cu tocuri
dupa parerea mea de pe la 16 ani
poti si la 14 dar nu exagerat de mari