De la 14 ani in sus. la 14 ani picioarele deja s-au maturizat si nu exista vreun risc sa iti strici picioarele. tocurile ( chiar si de 1 cm) pot cauza dureri serioase, ba chiar febre muscoloase puternice care nu se pot vindeca usor. asa ca e cel mai bine sa le porti de la 13-14 ani in sus. unele persoane care sunt scunde(1.40, la 14 ani)trebuie sa le poarte de la 17-18 in sus pentru ca la batranete sa nu aiba boli de picioa\re sau doamne fereste! cancer de piele sau muschi
@MrsKat Tocuri cretino, TOCURI na ti-am scris cu litere mari ca sa vezihai cam glumit
P.S invata sa citesti calumea
De la ce varsta vrei dar in norma 12 ani cam asa cand picioarele au mai terminat cu formarea
Tocurile le porti in momentul in care vrei tu, la ce ocazii vrei tu si in orice loc in care le vrei tu!
P.S. : eu am purtat prima oara tocuri la 12 ani jumate ( iar pe atunci aveam inaltimea 1, 68 m. deci nu eram foarte scunda) iar daca in caz vrei sa porti tocuri pentru ca esti prea mica, poarta-le cu incredere insa ai grija iti provoaca niste dureri foarte urate de picioare!
HaHaHaProductionRO întreabă:
danceisme întreabă:
Teo9797 întreabă:
Faranumebossulicaaaa întreabă: