Erau pur şi simplu invidioase pe fata respectivă, în sinea lor ele ştiau din start că pierd d.p.d.v fizic în faţa ei şi astfel s-au decis (în subconştient sau chiar vorbit) să formeze o "alianţă" înpotriva ei, să-i creieze suferinţă pentru a egala "balanţa", sau pentru a se răzbuna pe ea pentru simplul fapt că era mai frumoasă decât ele.
Fetele care gândesc aşa sunt viermănoase şi îmi provoacă repugnă.
Şi eu sunt fată, şi chiar nu mă consider frumoasă, nici măcar drăguţă, pur şi simplu nu îmi place faţa mea, s-o zic pe aia dreaptă; DAR niciodată nu m-am răzbunat pe altcineva/nu am fost invidioasă/nu i-am vrut răul pentru că este altfel decât mine, că este mai norocoasă din acest punct de vedere.
Mi se pare mult, mult prea superficial, chiar şi pentru specia umană care are superficialitatea în sânge.
Pai eu zic ca asta e firea fetelor/ femeilor. Tu zici ca fata nu era simpla dar era frumoasa nemachiata etc etc, pai da o considerau "stearsa" ca sa zic asa.Asa sunt fetele de genul ei sunt date la o parte, deoarece in timpurile de fata nu prea mai exista fata care sa nu macheze, fardeze, sa se poarte la moda. Eu asta cred ca era motivul lor.
Deoarece esti special, lumea te exclude spunand ca ai ceva ciudat, ceva aparte. Nu e o rusine. Sa fi special, este sa fi deoasebit.
Lumea care te respinge nu are nimic cu tine, ci cu el insusi.
Frumusetea tine de increderea in sine, daca nu te crezi aparte, cum ai putea sa o vezi pe alta cu egalitate?
Daca pot sa ma vad speciala, pot sa fiu in stare sa recunosc ca o alta fata mi se pare speciala.
Uite, nu am de ce sa fie invidioasa doar daca ele au ceva mai mult decat mine.
Nu ma complexez, facand diferentele intre mine si alta. Toate avem ceva aparte. Si daca imi dau seama de ce sunt speciala nu am sa ma mai uit la alta cu invidie. E logic.
Sper ca ai inteles printre cuvinte, ce am vrut sa spun.
Deci, eu niciodata nu m-am uitat urat la o fata frumoasa. Din contra, intotdeauna i-am recunoscut frumusetea. De ce sa am ciuda pe ea daca e frumoasa? Doar nu-i vina ei. Ca arata mai bine ca mine? Ar trebui sa ma pun la slabit si cu asta basta . Deci eu intotdeauna ma uit la fete pe strada (nu sunt lesbi), dar daca sunt frumoase si se imbraca bine de ce sa nu le apreciez. Eu si la iubitul meu i le arat de multe ori . Alea care au ciuda pe fetele frumoase inseamna ca sunt imbecile, sa se straduiasca si ele si cu asta basta...Deci colegele tale erau niste invidioase pentru ca erau prea urate pe langa ea si le era frica sa nu le fure iubitii (sau baietii de care le placeau . Asa ca fetele astea "rele" pur si simplu stiau ca niciodata nu vor ajunge ca ea si de asta a excluso. Eu zic sa nu te relationezi cu altfel de fete deoarece nu merita. Sper ca ti-am raspuns corect la intrebare
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: