anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete/femei care preferabil au trecut prin asta: Cum se ingrijeste parul incretit permanent la salon?
Mi l-am incretit recent (regret putin decizia) si as vrea sa imi recomandati niste produse impotriva degenerarii firului de par.

Răspuns Câştigător
| Smmo a răspuns:

Permanentul a ars firul de par partial, nu il mai poti face cum a fost. Daca iti sta urat la varfuri si nu l-a tuns bine coafeza, poti sa mergi sa il mai tunda putin, sa se aseze frumos.

Ca sa isi mai revina, poti folosi masti de par hidratante si regeneratoare, balsam pentru par deteriorat (pe portiunea care a fost tratata cu solutie de permanent), dupa ce te speli pe cap sa te clatesti cu apa cu putin otet. Ca marci, l'Oreal, Amway au avut produse care m-au ajutat, dar tot nu a fost ca la inceput.

Iti poti da si cu putin ser pentru par daca ti se pare prea uscat si tern.

| anonim_4396 explică (pentru Smmo):

Mulțumesc mult!
Înainte de încrețire mi-a tăiat câțiva centimetri din păr.
Nu aș mai tăia din vârfuri, chiar dacă sunt uscate și stau urât. Deja este părul destul de scurt și nu cred că m-ar ajuta foarte mult.

| Smmo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere. Nici eu nu voiam sa imi taie din el, dar din pricina ca arde parul asa se face, se tunde si dupa putin (sa stii in caz ca o sa vrei sa mai repeti experimentul). Are si permanentul niste avantaje - pe langa ca increteste parul, nu se mai ingrasa atat de usor de exemplu.
Daca ai observat de la ce marca a fost solutia de permanent pe care a folosit-o, ai putea sa cauti balsam si masca reparatoare de la aceeasi firma. S-ar putea sa aiba un efect mai bun decat altele.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai este deja afectat de permanent si nu-i mai poti face nimic, decat sa te tunzi foarte scurt si sa scapi de toata arsura, provocata de chimicalele permanentului.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc pentru răspuns )

| Sophieka a răspuns:

Ulei de cocos / argan / ricin / masline / aloe vera, combinate intr-un bol si cateva picaturi de vitamina E si C.

| anonim_4396 explică (pentru Sophieka):

Mulțumesc mult! O să încerc!

| Sophieka a răspuns (pentru anonim_4396):

Te dai pe tot parul si il lasi o ora sa abroaba tot. Uleiul de cocos e foarte nutritiv, iar aloe vera este foarte folositor in caz de arsuri, chiar si pe piele... Aplic gel de aloe vera sau ulei daca m-am ars sau am usturimi de la apa prea calda pe timpul iernii la picioare.
Acesta e unul din site-urile mele preferate cand doresc sa imi cumpar ceva naturist :
Ulei de aloe vera https://www.facebook.com/groups/2042661466003252
Cocos - https://putereaplantelor.ro/......-ml-10599/

| anonim_4396 explică (pentru Sophieka):

Mulțumesc mult! Tot respectul de la mine!