Asta e partea a doua, eu ma refeream la ce e universal acceptat. Asa, la societatea medievala a noastra, e strigator la cer si sa ai pantaloni mulati sau fusta deasupra genunchiului...
Asta îmi amintește de perioada adolescenței, când purtam ținute mai îndrăznețe, ca să zic așa.
Se întâmplă să atragi priviri, respectiv ca cei din jur să te eticheteze din prisma modului în care ai ales să te afișezi.
Nu mă refer strict la persoanele trecute de o anume vârstă.
Nu vreau să insinuez cum că femeile ar fi invidioase. Nu sunt persoana care să se superiorizeze față de alte femei, apropiate de vârstă. La rândul meu nu sunt perfectă. Insă, reaua credinta face ca anumite persoane sa critice vestimentatia cuiva. Asta in cazurile in care tipa chiar arăta bine imbracata in rochia respectivă.
Nu este treaba mea cum aleg sa se afișeze unii. Nu este nici treaba altora. Cu totii putem trece cu vederea.
Ce este universal acceptat? O tinută echilibrată, in care să nu afișezi peste măsură. Ex. rochia să nu fie scurtă și decoltată în același timp.
Intotdeauna se va intampla asta. Cu cit mai saraci, prosti, si frustrati cei din jur, cu atit mai mare gradul asta de ura pentru cei altfel. P.S. Gagicile de multe ori se simt amenintate ca "daca pleaca sotul/iubitul/whatever cu una de-asta" iar barbatii "mama ei de c*rva, trebuie' sa ai bani la greu sa se uite la tine una ca asta" si de multe ori cele frumoase/care se imbraca altfel - nu neaparat super-provocator - au de suferit prin prisma faptului ca se uita la ele numai dubiosi... :X
Contează să se simtă bine în hainele pe care le poartă. Nu are rost să ne raportăm la frustrați. In general, ieși mai câștigat dacă ignori.
Echipamentul de plaja este pentru plaja!
Nu vii la plaja in costum de baie.Iti pui pe tine o rochita ceva, nu?
Chiar daca e statiune si toata lumea poarta pe plaja ....pe plaja, nu pe strada.
MIE mi se pare ciudat si cei ce umbla la bustul gol... da na treba lor!
In Spania e ilegal sa mergi in costum de baie in afara plajei, asa ca astia care spuneti ca locuiti acolo ori mintiti mult ori sunteti dusi cu capu si veti fi amendati...De bun simt este sa nu porti tanga si sa faci topless, americanii sunt mai destepti, la ei nu se face, la noi, tara de fanatici religios, este preacurvia si cuvia curviilor...Lame
anonim_4396 întreabă: