| alee19 a întrebat:

Intrebare pentru fetetongue
1. la ce va uitati la un baiat prima oara?
2. ce vestimentatie vi se pare ca e cool? sau ce tunsoare a baietilor va place?
3. cum preferati sa fie iubitul, mai cumintel, si nu neaparat superb, sau de cartier, care sa consume alcool des/fumeze/injure si frumos?
astept raspunsuribig grin

Răspuns Câştigător
| Imonettex a răspuns:

1.pai...la ochi si zambet big grin
2.jeansi skinny, conversi, si un tricou cool. tunsoarea nu conteaza dar sa nu fie prea scurta
3.intre...nu vreau sa fie un prostanac da' nici unu' care fumeaza si injura mai mult decat vorbeste.trebuie sa fie:romantic, sa ma inteleaga, sa imi fie prietenul cel mai bun, pe care sa ma pot baza oricand.

16 răspunsuri:
| madalinutza a răspuns:

Buna
1.la fata
2.Nu conteaza neaparat freza, dar totusi sa aiba o freza aranjata, si sa nu fie foarte scurthappy
3. nu-mi plac baietii de cartier.prefer sa fie aranjat, amabil

| Jamelia1 a răspuns:

1.pai ma uit la corp
2.imi place ceva simplu dar u gust(nu imi plac baietii care se imbraca de parca ar fi la carnaval)
3.pai nici sa fie kumintel ca sa ma plictisesc dar nici de cartier. ceva intre

| Baby a răspuns:

1. La fata, corp.
2. Vestimentatie, blugi, nu largi de rapper dar nici skinny de ii turtesc picioarele. Un tricou simplu. Chestii de genu. Adidasi, skateri.
tunsoare nu ma prea intereseaza, sa nu fie periuta dar nici emo cu plete in ochi,
2. Sa fie frumos si cumintelaughing adica sa nu injure, sa nu bea si sa nu fumeze clar! Daca ar fi sa aleg intre cele doua variante ale tale, as alge prima. Dar trebuie sa fie si frumos=D

| AndyNyappy5 a răspuns:

1. la ochi, am o obsesie pentru ochii mari si de preferat negrii, dar nu ma deranjeaza nici celelalte culori.
2. hmm... ceva frumos in orice caz. uite sa-ti dau o poza: http://www.google.ro/......tp?/imgres r:9, s:53&tx=122&ty=82&biw=1280&bih=802 sau http://www.google.ro/......tp?/imgres r:16, s:53&tx=42&ty=109&biw=1280&bih=802. parul imi place mai manga sau asa http://www.google.ro/......tp?/imgres r:23, s:26&tx=73&ty=130&biw=1280&bih=802. asa ar fi ideal, dar poate sa se imbrace si sa aiba parul cum vrea, dar nu sa poarte costum cu adidasi sau pantofi cu trening, curea cu D&G marca obor la vedere, lantz de tinichea aurit de 3 metrii si parul cret, scurt negru si cu suvite pe jumatete blonde sau mai rau, tot capul blond pui. asa nu!
3. hmm am avut un iubit cuminte si acceptabil, era prea posesiv deci nu cred ca e genul meu. insa stiu si a 2a varianta si nici de ea nu am fost prea incantata. totusi daca ar trebui sa aleg, as zice cuminte pentru ca macar asa stiu ca e al meu si nu al tuturor. insa mi-ar placea sa fie frumusel, sa nu injure excesiv, daca e sa fumeze sa o faca rar, cu alcoolul, sa consume dar nu sa fie beat, de treaba si simpatic, sa nu fie nesimtit si sa se poarte urat cu mine sau cu ori cine altcineva si.sa fie sincer!

| Tabii. a răspuns:

1.La tot.smug
2.Blugi,tricou cu imprimeu si niste conversi.
Pai nu imi plac baietii cu parul foarte scurt, adica prefer baietii cu tepi sau cu parul mai lung.

3.Imi plac baietii mai de cartier, dar nu vreau sa fie nici prea vagabontlaughing. Nu accept sub nici o forma sa consume alcool, de fumat hai sa zicem chiar daca nu prea as vrea.
Sa fie respectuos, inteligent si frumos.

| † RคŁûċค ◕ a răspuns:

1.la fata si corp
2. un jeans is eu tricou mulatbatting eyelashes asta daca are muschi straight face
3.cumintel laughing dar asta nu ins ca nu poate bea si fuma laughing si sa nu fie urat no talking

| fluturas a răspuns:

1. la corp, la fata, la ochi, la zambet, la par laughing la toate, cand il vad il analizez asa de sus in jos happy
2. sincer nu-mi plac baietii in costum, in camasa da, dar nu in pantalonii aia de costum x_x tongue, nu prea ma uit la haine, important e sa fie curate, nu calcate si sifonate imi plac laughing, un tricou si blugi e perfect happy
nu-mi plc scurt scurt, acolo de 2-3 cm macar laughing sau daca il are cret, lung happy
3. degeaba e frumos si umbla dupa altele laughing si sa-ti faca numai probleme
deci nu vreau fotomodel, mai bine mai cumintel, dar nici prea cuminte happy

| d33a a răspuns:

1. sa arate bine
2. privind vestimentatia, sa fie imbrcat de firma... si sa nu aiba un stil de cocalar sau emo :-& ( aici se incadreaza si tunsoarea)
3. sa fie frumos, de treaba si sa aiba simtul umorului

| deNisu a răspuns:

Pai. in general am uit la iubitul meu love struck care este superb asa cum este!

Referitor la intrebarea ta hmm... pai sa vedem:
1. fata si corp thinking
2. detest stilul "cocalarilor" prefer asa cum se imbreaca si iubitul meu [ o pereche de jeans la moda si cool un tricou funny si culori cat mai dragute si o vesta daca este cazul. incaltaminte- o pereche de tenesi sunt ideali]
3. nu vreau sa fie nici cuminte nici romantic asta ar insemna plictiseala totalaaa rolling eyes sincer... cate putin din toate:d!

Tie ce iti place :*?

| StaceyG a răspuns:

1.la fata si corp
2. un tricou mulat, pantaloni de blugi si adidasi
3.baiatul ideal pentru mine trebuie sa fie romantic, tandru, sa nu fumeze, sa nu consube droguri si sa nu consume alcool

| bxxt a răspuns:

1. cred ca la cum se comporta, la cum arata si sa fie de varsta mea
2. nu-mi plac hainele mulate sau roz la baieti, iar la tunsoare imi plac in special blonzii cu parul lung, dar si brunetii cu parul lunc, sau cei cu tepi)
3 cumintel, amuzant si politicos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. daca un tip ma intreaba daca vreau sa stau cu el prima oara ma uit ma uit la cat de dragut e, adica daca e destul de frumos, trebuie sa fie ingrijit, bun(ia`o cum vrei).
2.imi place sa fie mereu in top cu moda.adica depinde de moda, ce se poarta si ce nu, in general tunsorile alea gen, emo.sau ceva de genu, in orice caz, nu cu un par exagerat de lung, sau tuns"0" cum se spune.
3...eu prefer sa fie superb, sa stie sa se comporte cu mine, sa ma inteleaga.sa ma iubeasca asa cum sunt, sa bea, sa fumeze, sa injure.sa fie cat se poate de romantic in acelasi timp.sa fiee suupeerr fruumooslove struck

asta e parerea mea despre cum sa fie prietenu' meu.

daca depinde de fata respectiva. ce doreste fiecare de la iubitul ei.adica fiecare avem pareri diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.daca un tip ma intreaba daca vreau sa stau cu el prima oara ma uit ma uit la cat de dragut e,adica daca e destul de frumos,trebuie sa fie ingrijit,bun(ia`o cum vrei).
2.imi place sa fie mereu in top cu moda.adica depinde de moda,ce se poarta si ce nu,in general tunsorile alea gen,emo.sau ceva de genu,in orice caz,nu cu un par exagerat de lung,sau tuns"0" cum se spune.
3...eu prefer sa fie superb,sa stie sa se comporte cu mine,sa ma inteleaga.sa ma iubeasca asa cum sunt,sa bea,sa fumeze,sa injure.sa fie cat se poate de romantic in acelasi timp.sa fiee suupeerr fruumooslove struck

daca depinde de fata respectiva.ce doreste fiecare de la iubitul ei.adica fiecare avem pareri diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.daca un tip ma intreaba daca vreau sa stau cu el prima oara ma uit ma uit la cat de dragut e,adica daca e destul de frumos,trebuie sa fie ingrijit,bun(ia`o cum vrei).
2.imi place sa fie mereu in top cu moda.adica depinde de moda,ce se poarta si ce nu,in general tunsorile alea gen,emo.sau ceva de genu,in orice caz,nu cu un par exagerat de lung,sau tuns"0" cum se spune.
3...eu prefer sa fie superb,sa stie sa se comporte cu mine,sa ma inteleaga.sa ma iubeasca asa cum sunt,sa bea,sa fumeze,sa injure.sa fie cat se poate de romantic in acelasi timp.sa fiee suupeerr fruumooslove struck

daca depinde de fata respectiva.ce doreste fiecare de la iubitul ei.adica fiecare avem pareri diferite.

| Gina1 a răspuns:

1. Ochii spun totul, apoi freza lui. smug 2.Am observat ca la baieti le sta bine in blugi stramti, apoi in blugii cu turul lasatwinking, un tricou si pe deasupra o camasa lasand-o descheiata, cu esarfa etc. big grin La tunsoare, baietii arata mai bine daca au parul un pic mai lungut, dar e ok si cei care il au scurtwinking. 3. Lol laughing, in nici un caz sa consume alcool si sa fumeze... toti injura straight face. Eu il prefer sa fie cuminte, frumusel, si nu m-as supara daca ar fi si popular. big grin

| Inna_3065 a răspuns:

Pai prima data ma uit la ochi si buzehappy
hmm... "baiatul ideal"pentru mine vreau sa fie tandru, romantic, respectos, sa nu faca exces de alcool sh tigari, si nu neaparat sa fie cine stie ce sportiv, dar nici...
cu alte cuvinte sa aiba cate putin din toate, normal ca orice om are atat calitati cat si defecte