Eu as prefera un baiat care se epileaza dar nu si penseaza pentru ca nu e foarte frumos
( Sun Baiat), am mai auzit intrebarea asta si am vazut ca unele fete au zis ca e bine sa fie asa cum is ei, adica sa nu se epileze ca o fata, sa fie barbat. Intelegi tu ce vreau sa zic. Bafta
Buna! Eu prefer baietii care se epileaza. Daca ii cresc urate sprancenele mai bine sa se penseze, eu nu am nici o problema.
Pai nu stiu nu prea am impotriva nici sa se epileze si nici sa nu se epileze oricum e bine, dar cu pensatul nu stiu adica normal daca e cazul trebuie sa se penseze daca nu e cazul sa stea asa
Cu epilatul eu una nu sunt de acord! E barbat sau femeie? Da e ok sa se penseze da nu exagerat ci in limita bunul simt si sa i se pastreze masculinitatea. Adica un barbat e foarte ok sa se ingrijeasca dar nu ca o femeie
Aia epilati pe picioare imi par putin cam gay, deci mai bine nu te epilezi pe picioare, in schimb pensatul si chiar epilatul pe piept mi-se par foarte ok, acum depinde sunt unele carora le plac barbatii parosi, altele ca mine care ii prefera fara par
Prefer un baiat ingrijit, nu un metrosexual. daca natura l-a inzestrat cu o monospranceana, nu vad care ar fi problema in a se pensa.cat despre epilat nu stiu... pote doar in unele zone dar nu pe maini si pe picioare:d
Imi plac baietii care sunt asa cum vor ei si nu se epileaza daca le spune cineva, ci doar daca vor.
Sa se penseze, daca au niste sprancene sub orice critica, si sa se si epileze, dar sa lase si un pic-un pic de par pe picioare si pe maini pentru ca la baieti e mai frumos asa.
E putin gay un baiata care se penseaza no offense pentru cei care practica aceasa arta inerzisa(sunt tip)
Eu sunt baiat, dar daca as fi fata nu mi-ar pasa daca are par in varfu nasului sau daca isi face manichiura.
Este si o vorba barbatul ideal este barbatul maimuta jumatate par jumatate puta
Stii cum sta treaba? eu acum pot sa zic orice, nu se stie ce baiat o sa-mi placa maine, poimaine.pana imi gasesc jumatatea, iti spun ca: prefer baietii care se penseaza dar nu sunt obsedati de acest lucru.adica e ok sa`si i firele in plus nu sa`si faca sprancenele subtiri incat sa nu le mai vezi; de asemenea nu imi place sa vad baieti epilati pe picioare.ok e dragut, dar unora le sta mai bine cu par
DaciaRomania întreabă: