14 ani.se poate si la 13. 12. la citi ani ai nevoie, dar sa fii atenta cum ti le pensezi.acum nu sunt la moda sprincene subtirele.asa ca fii atenta.succes si multa bafta... Funda?
Eu m-am pensat la 14 ani pentru ca nici atunci nu prea era nevoie dar depinde de la fiecare persoana in parte. Cunosc niste fete care s-au pensat si la 10-11 ani dar si altele care s-au pensat si la 16 ani.
Sora mea care este cosmeticiana m-a pensat pentru prima data, dar mai intai mi le-a vopsit, aveam 16 ani, acum imi fac singura aceasta operatie de infrumusetare
La 14 ani mi-am pensat pentru prima oara sprancenele insa sora mea mai mica si le-a facut inaintea mea la 12 depinde de fiecare:*
Pe la11- 12 ani sa indepartez cele care erau pe langa, peste cateva zile merg sa mi le fac:13 ani)
inca nu pot sa zic ca m-am pensat pentru prima data pentru ca imi iau cateva fire ca sa nu se vada urat si apoi o mi le pensez la salon cand o sa intru la liceu adica dupa ce termin clasa a 8-a (nu prea suport eu sa fiu pensata de aceea nu m-am nici pensat dar nu vreau sa intru la liceu nepensata chiar daca nu necesit)
anonim_4396 întreabă: