| DaReZon a întrebat:

Intrebare pentru fete: Voua va plac baieti cu par ondulat si ochi albastri? Ce fel de freze? Ofc, FUNDA tongue

12 răspunsuri:
| RoseOfTheFire a răspuns:

Cu par ondulat nu prea deci mie imi plac baietii cu par drept si ochii caprui sau albastrii happy

| GabiiHaș a răspuns:

Mda,dar bruneti si ochi verzi. love struck

| DarkBlood32 a răspuns:

Ochi caprui, par brunet, cu mini tepi. devil

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu consider ca baietii cu ochii albastri sunt chiar foarte frumosi[unii] dar nu imi plac cei cu parul ondulat,nu zic ca unora nu le-ar sta bine,sunt chiar frumosi, dar pur si simplu nu cred ca mie mi-ar sta bine langa un astfel de baiat desi se spune ca niciodata sa nu spui niciodata! Oricum,mai degraba as alege un blond cu ochi albastri decat un brunet, sau un brunet cu ochii verzi si nu blond cat despre freze, sunt foarte multe moduri in care iti poti aranja parul, daca il ai putin mai lung ti-l poti da intr-o parte, sau pur si simplu sa fie normal[parul] iar daca baiatul este frumos nu il va dezavantaja deloc.Acum depinde de preferintele fiecaruia.

Răspuns utilizator avertizat
| Ella3133 a răspuns:

Da,dar depinde ce mai e si in rest, nu doar parul si ochii conteza atunci cand imi place un tip...

| crissa20 a răspuns:

Buna, mie nu-mi plac baietii cu par ondulat si ochii albastrii, prefer baietii cu par drept si tuns scurt si ochii caprui, verzi sau negritongue sorrybig grin dar am vrut sa fiu sincera:*

| RazaDeLumina a răspuns:

Pai daca e blond si cu ochi albastri + gropita e la pachetlaughingDar si bruneti cu ochi albastri sua verzi sunt draguti.De obicei mie imi blac cei cu freza asa mai cu tepi nu stiu cum sa zic dar nu neaparat.Depinde si cum se poarat cu tine nu doar aspectulwinkingParul ondulat e Ok atat timp cat nu arata ca un glob din ani 80[opinia mea]

| mariaxmaria a răspuns:

Da...

| miaupisicutza a răspuns:

Pai,sunt draguti! Mai ales cei cu ochii albastri! Si parul ondulat imi place la baieti! Funda?

| viiiiicu a răspuns:

... Daaaa! Depinde si ce fata are happy!

| missmiaw a răspuns:

Daca esti din Tm. da-mi add: shatenne.issx2;*