| alinutza4a a întrebat:

Intrebare pentru fetele care isi fac manichiura la salon. este nasol daca nu mi-am facut niciodata manichiura sa ma duc acum? adica am foarte multe pielitze si ma gandeam cum o sa fie. daca o sa fie ok(mi le taie aia) sau daca este cam penibil

Răspuns Câştigător
| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Nu ai nici o treaba cu asa cevahee hee

e treaba lor sa faca asta. ar fi trebui sa ne spui daca ai unghiile lungutse.oricum.nu are de ce sa se ofticehee hee inchipuie`ti ce ar trebui sa faca fetele care lucreaza inclusiv cu epilare inghinalarolling on the floor

a chiar.si odata ce ti-ai facut manichiura calumea la salon, nu prea vei mai avea probleme cu pielite`le[care se numesc cuticulebig grin]

bafta:*

9 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

rolling on the floor
De asta e pusa aia acolo.Sa rezolve clientii. laughing
Se duc toate babele si nu te duci tu?straight face

| doar.pt.voi. a răspuns:

Nu trebuie sa te jenezi de unghiile tale.Manichiurista de acolo isi face treaba, nimic mai mult, indiferent de cum arata unghiile tale.Costa peste 150 ron manichiura. baftahappy funda?big grin

| adriangabor92 a răspuns:

Nu este nasol

| Turquoise a răspuns:

Nu nu e penibil, nu are de ce sa fie penibil pentru ca asta e treaba manichiuristei:*.

| iuandfto a răspuns:

Nu e penibil :p. Nu te speria, femeile de la manichiura sunt obisnuite cu asa ceva. Se duc unele femei de la tara cu mainile si mai urate ca ale tale la manichiura si nu rade nimeni de ele. Totul o sa fie ok. Dasta sunt alea de acolo. Ca sa-ti faca unghiile.

| den a răspuns:

Nu e nicio problema. O sa ti le taie ea, poti sa te duci fara nici o grija.

| MidnightSun a răspuns:

E ok...doar te duci ca sa ti le faca frumoase nu?

| Claudine a răspuns:

Heii, pai nu are de ce sa fie penibil.
Pentru asta te duci la manichiura, nu? Ca sa te faci frumoasa happy.

Du te linistita, fara rusine.

| paulaelena a răspuns:

Nui deloc rusine no...ca doar dinaia te duci la manichiura...nu?big grin
deci du-te linistita doar a mai vazut o goraza de maini fara pielitele alea taiate...