Si mie mi se intampla la fel dar nu cu gentile ci cu balerinii, si cand vreau sa-mi iau o pereche care imi place nu ma lasa mama, dar dupa aceea ma supar un pic pe ea adica nu mai vb cu ea 10 min si mi cumpara. fuste scurte, pantalonii de blug colorati (turcoaz), blugii colorati normali, fustele scurte si bluzele cu imprimeuri si scrisuri
1.mai vinde din eleca sa poti sa-ti iei altele
2. fusta scurta
3.de blug
4.tricou
pantaloni de trening
blugi
pantaloni scurti
fusta scurta
pa-pa:*
3.
Salut. eu fustele scurte de blugi si pantalonii 3 sfert tot de blugi prefer.imi plac tricourile colorate cu ceva desene sau scrisuri pe ele, cele simple(ex:alb, fara nimic pe el). hainele unisex. lenjeria intima sport, sau cu putina danteluta.bluzele cu gluga, fermoar, buzunare imi plac, blugii.sunt mai baietoasa.si nu-mi place cand trebuie sa ma imbrac elegant(cand merg la un restaurant sau la vreo nunta ceva)
cat despre gentile tale...nu stiu ce sa zic.si eu am o colectie mare de servetele cu tot felul de modele.si am continuat colectia tatalui de timbre. cel putin ale mele nu ocupa mult spatiu, pe cand ale tale intr-un fel are dreptate mama ta.mai tarziu ce faci cu ele? le vinzi?
intr-un fel ai si tu dreptate:iti plac mult si vrei sa le ai pe toate.stiu cum e sa-ti placa ceva si unul din parinti sa zica"nu ai destule acasa?"
vezi tu cum o rezolvi s- p`asta.
1 daca nu iti cumperi acele genti pe bani tai esti culmea mama ta munceste pentru bani aia si bani care ii dai pe genti poti sa ii aduni si sa faci ceva mai bun cu ei de ex sa mergi intr-o excursie in alta tara la mare. Si in plus are dreptate pun pariu ca dupa ce le cumperi mai mult de 2 ori nu le porti de ce sa dai bani pe ceva care doar ocupa spatiu
2 eu personal prefer pantaloni treisfert sunt mai comozi si pot sa fac ce vreau in ei ( sunt o persoana acteva care adora natura si imi plac drumetiile deci caut sa ma simt confortabil )
3 imi plac pantaloni de blug dar daca e seara imi plac pantaloni lungi si subtiri de in
4
1 chiloti, 2 gecutele cu gluga 3 vestele 4tenesi 5 bluzele lejere 6 pantaloni lejeri
Cine mi-a dat o ideea de a vinde, sa stiti ca m-am gandit la asta. dar acum imi dau seama ca am o geanta foarte faina, rosie, dar nu am purtat-o decat de vreo 3-4 ori pentru ca nu incap foarte multe in ea(ma refer la caiete, carti). cred ca pe aceea am sa o vand. mersi de sfat cei care mi=au zis asta! bye bye :X
Paulinaxoy întreabă: