| faaalyoana a întrebat:

Intrebari pentru barbati /femei(fete)

1. Aveti o slabiciune pentru femeile?(care)

2.Cand o femeie este frumoasa?

3. Ce uraste un barbat la o femeie?

4. Un ideal feminin fizic si nu numai!?( o persoana publik: actrita, artista, vedeta etc)

5. Ce ati schimba la mentalitatea femeilor din ziua de azi?

6. Ce ai schimba la partenera de viata?! Sau ce admirati la ea.

Fetele isi dau cu parerea despre barbati.

5 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Sunt fata.

1. Nu am o slabiciune pentru femeilaughing
2. O femeie este frumoasa atunci cand este ingrijita, nu neaparat cand este data cu un ton de fond de ten. Cand zic,,ingrijita'' ma refer la coafura igienica,pensata, epilata, manichiura/pedichiura igienica.
3. Un barbat uraste la o femeie atunci cand trebuie sa astepte dupa ea cat ea se machiaza, cateodata ii mai uraste excesul de atentie asupra parului/unghiilor/machiajului/hainelor, sincer, e bine sa iti pese de astea,foarte bine,dar unele sunt obsedate,nu ai ce sa vb cu ele decat despre extensii, mexton, si coafuri noi.
4. Un ideal feminin, ca persoana publica, cred ca Angelina Jolie. Ei bine, ai vazut, e frumoasa si nu are tone de machiaje pe ea. Sunt poze cand ea e nemachiata, mai ''pe-acasa'' si arata la fel de bine. Plus ca nu am vazut-o niciodata cu surplusuri de grasime.
4. As schimba gandirea unor taranci care zic ca nu e important aspectul fizic. What?! E foarte important, sa fi cat mai femininawinking Sa fi o prezenta placuta. Nu o parasuta care arata de parca a fost drogata-->batuta--> f***** toata noaptea-->jegoasa.

Am fost la tara vara asta la bunica-mea si sincera sa fiu erau femei, fete de 15-16 ani si femei de 25 ani care aveau parul pe picioare de 1m, parul` nespalat si unghiile pline de mizerie. Bleach! Aia chiar ca merita sa stea toata viata la sapa.

6. Nu as schimba nimic niciodata. De ce?! Daca e partenerul meu, il iubesc, trebuie sa ii accept defectele. E prea lacom, fitos? Dar eu il iubesc. Nu am ce sa-i fac. Nu pot sa i spun sa se schimbe. Pt ca nu are rosthappy

Aaa. Eu mi-am dat cu parerea despre femei. Pentru ca la barbati nu prea ai ce argumentawinking
byE >big grin

| IMC90 a răspuns:

1) Nu... respect oarecum femeile inteligente
2) Asta-i random... depinde ce vrea natura
3) Este o lista asa lunga, ca as sta pana maine sa o scriu. Dar totul este cantitate neglijabila exceptie facand prostia si inselaciunea.
4) Nathalie Portmann, Eva Green, Selma Blair (cand era ''in forma'')
5) Ideea ca trebuie sa ne combinam ca sobolanii de la 11 ani (la fete) si ideea ca alcoolul nu e bun (la femei)
6) No coment... Ca stau o saptamana pe uscat altfel laughing

| IMC90 a răspuns:

Am uitat sa precizez, eu sunt genul mai comunist laughing

Cine sta cu mine trebuie sa-mi dea raportul (ca la securitate), daca nu-i convine pa-pa si gasim pe alta.

| negru30 a răspuns:

Sa nu umble razna

| Ecea a răspuns:

1. Nu am o slabiciune, doar le vorbesc cu mai multa atentie si le acord alt fel de interes.

2. O femeie este frumoasa cand este naturala si cand stie sa se faca placuta prin felul ei de a fii.

3.Multe lucruri, depinde de femeie.
Exista femei care se uita la "Nora pentru mama" sau emisiuni de genul acesta pentru oameni subdezvoltati mental si intelectual, eu urasc asta.Desigur urasc gusturile muzicale a marea majoritate a femeilor,urasc stilul de a se imbraca,uneori chiar si stilul de a vorbii. Urasc faptul ca vorbesc exagerat de mult, ele nu prea stiu sa asculte si nici sa gandeasca, dau din gura mult si fara rost.

4. Un ideal feminin,nu pot spune ca am.din punct de vedere fizic nu am, intelectual exista cateva, un exemplu ar fi Lara Fabian.

5. Nu as schimba nimic,nu avem dreptul sa schimbam pe nimeni, toti ne gasim perechea, daca am putea schimba ceva gandeste-te ca totul ar fi prea simplu.

6. Nu am partenera de viata, nu am ce admira.