Poi da ...asta defineste femeia
is curioasa daca rasp si baietii la intrebarea asta
Da, normal ca imi place, dar de obicei in zilele obisnuite ( cand nu am evenimente importante ) folosesc creion rimel si luciu de buze
Da. Fond de ten, creion negru de ochi si luciu de buze
P. S: Rimel nu mai folosesc pentru.ca incepusem sa am probleme cu vederea din cauza lui
Poi..normal ca da pentru ca machiajurile nu trebuie sa lipsesca din trusa unei fete..eu nu ma dau cu fond de ten si mai rar cu farduri
Poi da imi place
fard... nu
rimel... da
luciu de buze... da
fond de ten...ma dadeam inainte pana cand am auzit ca se poate face cancer de piele de atata fond de ten (cum a facut si cream) fetelor daca vaplace sa va dati cu fond de ten sa va dati cat mai putin sa nu patiti ceva va pup p toate avezti grija d voi:*
Cand am o intalnire de afaceri mai importanta ma fardez, in rest folosesc doar rimel si ruj de buze, fond de ten nu am folosit decat o data in viata si atunci pentru o filmare.Imi place sa fiu cat mai naturala, atunci cand folosesc fardurile de ochi le folosesc cat mai putin, doar sa dea o tenta de schimbare.
Imi place sa ma machiez...
Dar nu foarte extravagant...
Luciu de buze. Pudra de ten.
Inainte foloseam fond de ten exagerat, apoi m-am lasat pagubasa, ca nu se vedea nicio diferenta. Cum am lasat fondu de ten, fata mi-a devenit mai frumoasa, cosuri mai putine, si e mai natural. Creion negru, desi imi place(sunt mai emo, ca stil), nu mai folosesc. Acum combin fardurile, culori cat mai pale, si cat mai diverse(lucrez cu copii, si ii atrage). Sunt dependenta de strugurel cu perle:X si rimel
Da imi place... uneori putin rimel, luciu si putina pudra...alteori nimic (naturala) dar tot timpul sprancenele pensate si vopsite frumos...
cand am o ocazie mai speciala...stam altfel de vb se schimba total lucrurile scot in evidenta tot ce e frumos
Da imi place sa ma machiez cand merg la un eveniment...cu luciu de buze ma dau mereu, dar cu farduri, rimel, pudra foarte rar...
Da imi place foarte mult sa ma machiez:creion de ochi, rimel, fond de ten uneori si luci de buze, iar in final machiajul e chiar tare cool.
Normal ca imi place!
oricarei fete care ca ii place sa se macheze...
eu mamachiez cu luciu de buzde si creion negru...
cateodata si rimel...
pudra de ten nu...
Fond de ten ft putin si doar uneori...rimel tot timpul! si dermatograf + ir de buze putin colorat care numi lipseste niciodata