| cevacumva a întrebat:

Iubitul meu ma mintit ca este intr-un loc si de fapt era in alt loc. iar eu am aflat de la o fata ca era si el acolo. unde de fapt zise ca nu e desi l-am intrebat.atunci seara l-am tot intrebat si nu a vrut sa recunoasca ca ma mintit, iar pe cealalta zi mia recunoscut ca a fo dar a zis ca nu mai zis sa nu ma supar, iar eu acum m-am suparat pentru ca ma mintit, cum sa procedez, ma minte aproape tot timpu si nu recunoaste pe moment pana dupa aia

Răspuns Câştigător
| Estera22 a răspuns:

Din moment ce accepti lucrurile astea e clar ca il iubesti.dar gandeste-te un pic si la tine.incerca sa fi egoista in situatia asta.happy

3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Despartire pe motiv de inselaciune.

maine se culca cu una si zici ca nu e asa, chiar si daca tu ii arati poze. bafta. (gaseste-ti un prieten serios)

| ASIGURATORUL a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci sa il pedepsesti cumva.Ce ar fi daca i-ai zice ca nu mai suporti sa traiesti in minciuna si sa ii spui ca trebuie sa luati o pauza.Lasa-l vreo 2-3 saptamani fara sa intrevada nici cea mai mica sansa din partea ta.In functie de cum il simti, de cum se va comporta m-ai da-i o sansa...dar doar una.Succes!

| robyiyo a răspuns:

Daca ai vrea sa te razbuni (nu recomand) fa si tu la fel, dar daca spui ca te-a mintit de mai multe ori, (si a fost si in locuri de care nu ai vrut sa stii) da de banuit ca poate sa te insele(doar presupun). Poti incerca sa te desparti (chiar daca o sa fie greu, depinde de starea ta). Daca tu spui ca te-a mintit de mai multe ori, nu se merita.