| RaVuL a întrebat:

Joc basket din clasa 2 iar acum sunt a 8 cum pot sa imi maresc masa musculara la picioare la gambe sa le fac mai puternice eu de vreo saptamana imi iau role in picioare si cam 2 minute sar una intruna dar alt ceva daca se poate?

Răspuns Câştigător
| JesterRO a răspuns:

Alergi mult in fiecare zi. Sprinturi. Cu incalzirea de rigoare, cu lansate, cu speciale inainte.
Sprinturi pe 100m, 200m.
Dupa faci incheierea adica mai alergi putin usor ca la incalzire, inainte sa pleci acasa.
In zilele cand nu faci sprinturi, faci la sala de forta: presa (sub indrumarea cuiva care stie sa se ocupe de tine), geno cu bara in spate, mers fandat cu greutate in spate.
Ce ti-am zis eu pana acum sunt exemple, nu te apuca sa faci asa de capul tau, sa fie un antrenor langa tine, sau cineva cu experienta, sau cineva care face un sport de performanta si e mai cu capul pe umeri.
Bafta si multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Poti merge la sala sau, daca nu ai timp de sala, poti face exercitii si acasa. De exemplu: fandari, genoflexiuni...Stii tu, intocmai ca la ora de sport.

| Maadaaaa a răspuns:

Handbalul te-ar ajuta enorm.

| MarySille a răspuns:

Am un sfat si pentru tine, uite eu m-am antrenat pentru picioare si gambe ca de exemplu am alergat timp 10 min si am incordat picioarele cand alergam sau sunt foarte multe... vezi si tu cauta pe internet

Sper ca ti-am fost cat de cat ajutor!