Este bun, din moment ce este indicat si folosit pentru bebelusi, cu siguranta e bun si pentru tine.Eu am folosit si mi-a placut. insa schimbarea nu este f mare(pielea este putin mai fina decat inainte )...insa cred ca ar fi bine sa incerci si apoi vei decide daca vei continua sa il folosesti sau nu.bafta
Da, este bun. Trebuie aplicat dupa dus, pe pielea umeda pentru ca as iti ofere o hidratare mai buna. Incearca-l pe cel cu levantica. Are un miros foarte placut. Sper ca ti-am fost de folos!
Mie-mi place cam tot de la Johnsons's baby deci da. Daca nu esti multumita, ai putea incerca Dove, au niste creme de corp f bune sau chiar una de la Avon cu vanilie ( e mortala ) si costa mai putin decat astea 2.
Banuiesc ca te referi la uleiul acela pentru bebelusi de corp. Asta depinde de la organism la organism, eu spre exemplu am folosit 2 tipuri si am ramad la acela mov care este pentru un somn usor (banuiesc ca sunt putin alergica ) in plus ca l-am folosit si pe pielea fetitelor mele cand erau mici, deci il poti folosi, si intr-adevar iti face piele mai fina. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu.