anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Joi am cursul festiv si banchetul.
Nu am nici cea mai mica idee cu ce m-as putea imbraca. Sincer, daca ar fi dupa mine m-as imbraca in pantaloni cu o bluza mai eleganta si pantofi cu toc, dar e cam aiurea sa fiu singura imbracata in pantaloni. Sunt plinuta si orice rochie as pune pe mine simt ca nu imi place si nici nu ma simt comod. Sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de haine, mai ales de rochii...ar trebui sa caut o saptamana si nu as gasi ceva care sa imi placa.
Ce imi sugerati?

8 răspunsuri:
| 23DiaDia a răspuns:

Am vazut si eu asa cazuri gen "sunt plinuta nu imi sta bine cu :colanti, rochii, jeansi, tricouri nu stiu de care" si din fericire pot sa te ajuthappy si eu sunt foarte pretentioasa la haine iar daca tu zici ca nu iti sta bine cu rochita pentru ca nu ai 60-90-60 atunci iti sugerez sa iti alegi o rochita stramta in talie si mai larga jos (sa iti iasa talia in evidenta) incaltat_te cu o pereche de pantofi cu toc sau platforme pentru ati scoate in evidenta formele si orica ai face nu te machia strident si nu pune accesorii prea voluminoasa, ceva finut si feminin iar parul lejer pe umeri si orice ai face nu il pune pe o parte, iti va atrage atentia de la aspectul creat pana acumwinking sper ca experienta mea in materie de stilist te-a ajutathappy funda?happy

| OnuOnulică a răspuns:

Buna ia-ti o rochie mai pe masura ta dar sa si iti placa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Ce spui de astea de aici?
Http://www.edressme.com/cocdres.html
http://www.promgirl.com/shop/dress_by_event/graduation
Te pup!

| BlackAngel33 a răspuns:

Incearca sa te simti bine in pielea ta. Poarta o rochita simpla pentu a avea efect mai mare cea din seara de banchet si cumpar-o neagra pentru a de face sa te simti mai suplawinking

| CoolImages a răspuns:

Salut! Ai putea sa iti cumperi o rochita care sa fie de la sani in jos larga, si lungimea..cam pana peste genunchi. Tipul acesta de rochii avantajeaza tot timpul fetele mai plinute! Mult succes!