Partea perciunilor.Ridici suvitele si tai.Stai linistit ca nu va arata drept ca la papusi ci odata cu 'coborarea firele de par sunt oarecum in scari si egale.
La fel faci cu tot parul, perciunile sa fie mai lungi.
Parul fiind uscat, il zburlesti putin cu foehnul(feonul), apoi netezesti cu un pieptan rar bretonul.Va arata OK.Succes
Aha, deci am sa'i spun sa taie putin din parti. Si care ar fi diferenta intre un pieptane rar si unul des?
Observ ca nici macar nu cititi intrebarea. Anyway, mersi bombë pentru raspunsuri. Asa am sa fac.
Nu crezi ca ar fi mai simplu sa te duci la frizer/coafeza/stilist cu o poza cu el si sa-i spui ca vrei acea tunsoare decat sa ti-l ciopartesti tu?
Cel rar aranjeaza mai 'usor 'sa zicem asa.Nu ti-l aranjeaza la maxim(el il are aranjat usor). Dar treaba cu pieptenele e suplimentar, trebuie facuta acasa.Il poti aranja si cu mana usor. Dar sa fie ingrijit ca a lui Justin si e ok :X
Uite am 11 ani si am parul exact ca al lui da-mi id de mess siti dau o poza trebuuie sa-ti dai cu piaptanul parul dintr-o parte spre ochi si tai de acolo! dmai un id de mess
Http://gonline.ucoz.net/......0-10-25-17 citeste aici si sper ca te-am ajutat:x bafta cu tunsoarea:*
Uite iti zic eu raspunsul corect. l-am intalnit pe JB in realitate si mia vb despre cum isi face el frizura. si a zis ca la inceput s-a tuns normal ( scurt ) la lasat sa creasca. dupa care cand iti creste te mai duci din nou sa-ti faca perciunii si bretonul si la spate daca vrei. speli si il tragi cu placa dupa ce dai cu uscatoru.
Sper ca ti-am fost de ajutor
P. S nu cred ca functioneaza pe ( curly hair ) sau par cret.
L-am lasat sa creasca. dupa care te mai duci din nou sa-ti faca perciunii si bretonul si la spate daca vrei. speli si il tragi cu placa dupa ce dai cu uscatoru
Deci... daca ai parul mai lung si egal in toate partile doar trebuie sa il usuci putin cu foehnul si "sa dai din cap" dandu'l intr'o parte;) ca in filmuletz http://www.youtube.com/watch?v=jvLUMWtkVWE
asa il aranjeaza el;)
Pai, El sta 9 ore sa.si faca freza aia si nu foloseste nici fixativ si nici spuma. E facuta nu.mai din feon si putina ceara...de aceea sta asa.De tuns e tuns normal. .Ok.deci.feon si putina ceara;* descurca. te...