anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Key,Hey >>TPU:*
Am 13 ani.
Cam in fiecare zi [o data pe zi] folosesc rimel, balsam de buze si pudra.In timpul scolii foloseam corector si cam atat.
De cand a inceput vacanta folosesc destul de des crema de fata[cam de 10 ori pe luna].
Voua vi se par multe produse? Care vi se par inutile?
>P.SAm multe cosuri pe fruntehappy
FUNDA

10 răspunsuri:
| Alexutza25 a răspuns:

Şi eu mă machiez de la 12 ani,ştiu foarte devreme dar pe atunci nu foloseam decât puţin rimel si puţin creion de ochi. De la un timp folosesc tuş eyeliner în loc de creion.
Nu sunt multe produsele,dar mai bine laşi pudra şi corectorul! Nu ai nevoie de aşa ceva. Ai un ten frumos la vârsta ta.
Dacă zici că ai coşuri, nu o să îţi treacă prin acoperire, mai bine încerci remedii naturale sau creme speciale.
Eu îmi făceam mască cu miere şi aspirină întrun bol, întindeam pe toată faţa, ţineam 10-15 minute şi gata! Îmi treceau, dacă faci asta o data pe săptămână o să ai tenul catifelat şi fără coşuri. Baftahappy

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Nu e cam devreme pentru atata machiaj?

| FadetoBlack a răspuns:

Bună
sincer eşti cam tânără pentru atâtea machiaje şi chestii, foloseşte-le în continuare dacă vrei să areţi ca o babă la 25 de ani!
Numai bine!

| kitty00 a răspuns:

De pe acum? La 30 de ani sau chiar 25 vei avea o gramada de gropi pe fata! Rimelul nu te ajuta cu nimic, e mai bine cu genele scurte decat deloc.Si crema de fata folosesc si eu,e bio si da rezultate excelente, si eu am cosuri pe frunte miere, zahar si apa amestecate sunt foarte bune! Ps:Aproape toate sunt inutile, da-te cu balsam de buze, crema de fata si altele care sunt bio ca in rest toate sunt praf pentru tenul tau.

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Si nu e bine sa te dai cu rimel si nici pudra. foloseste ceva simplu cum ar fi:balsamul de buze.si daca ai cosuri pe frunte poti sa te dai cu o crema speciala nu cu pudra ca mai rau faci.

| Sakura1218 a răspuns:

Da te dai cu prea multe ...iti imbatranesti tenul

| RozyRozyRozy a răspuns:

Cred ca cele mai nefolositoare sunt:
pudra - afecteaza cosurile
corectorul - esti prea tanara pentru a folosi corector
restul sunt destul de ok dar nu chiar in fiecare zi... mai redu putin.
fundita big grinbig grinbig grin

| Taiger547 a răspuns:

Nu deoarece poti sa provoci vreo alergie.
Eu tot am avut multe cosuri si mi-au trecut fara cremuri si pudra

| ioana_8025 a răspuns:

Ce-i drept e ca esti mica si ca iti vei stica fata dar fiecare alege pentru el depinde si de starea psihica daca ai complexe e normal daca nu nu are rost totul depinde de tine

| M3liyy a răspuns:

Eu zic sa folosesti rimelul numai cand pleci undeva.Foloseste balsam de buze, spalate pe fata de 3 ori pe zi cu sapun sau iti poti da cu o crema pentru fata sau pentru. cosuri ....nu m-ai folosi pudra iti vei strica tenul! Daca te-am ajutat cu placere :*!