| UnchiulRamiz a întrebat:

La 1.70 cm si 77 kg esti gras ca barbat? Nu mai stiu ce utilizator spunea ca poti sa ai 10 kg mai mult raportat la inaltime. Daca nu te latesti, cum sa nu te latesti daca pui pe tine 5-10 kg?

11 răspunsuri:
| DennK a răspuns:

Mie una nu îmi pari gras. Adică eu așa văd un BARBAT, scuzati-ma pe mine ăștia restul care sunteți pictati de Dana Budeanu, portretul perfect, "gleznuta goală" :*

| UnchiulRamiz explică (pentru DennK):

Am fost slab pana la 30 ani, 64-65 kg am avut maxim. Am ceva probleme de sanatate si mi-a zis medicul ca de la medicament o sa ma ingras. Asa a si fost, doar ca nu m-am mentinut... poate ca am mancat gratare pe saturate in decursul anului trecut? laughing) Nu zilnic, o data la saptamana cam asa. Poate ca cum am avut si covid, dupa ce mi-a revenit pofta de mancare am mancat pe saturate fara sa imi dau seama. Scuze ar mai fi laughing) Nu vreau sa ma scuz, rau e de cei ce nu au nici o problema de sanatate, si poate au probleme mult mai mari cu greutatea

| DennK a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Exact, nu ți face griji. Cum zice cineva mai jos, eu știam alta vorba, barbatu’ fără burtă e ca Mercedesu’ fără emblema laughing

| UnchiulRamiz explică (pentru DennK):

Sau costumul nu iti vine bine daca esti suplu? laughing Parca am auzit si ca un barbat bine e ala ce are burta big grin

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu gras, dar poti avea deja falci si burta.
Latitul se refera la forma scheletului. Unii au bazinul de 30cm indiferent de numarul de kg pe care il pun pe ei, altii sunt lati in bazin si umeri inca de pe la 12 ani.
Pentru cei "lati", normal ca proportia e altfel, pot aduna mai multe kg fara sa arate grasi.

| UnchiulRamiz explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Falci nu am, nu mai incap in pantalon, poate burta, dar in oglinda nu se vede exagerat de mare. Eu m-am latit mult in bazin, 3-4 kg se vad bine la mine, nu mai imi sunt buni pantaloni...

| Frank51 a răspuns:

Depinde de forma corpului.

| haileewatson a răspuns:

Conform indicelui de masa corporala, la valorile astea esti usor supraponderal. https://www.cdc.gov/......lator.html

| UnchiulRamiz explică (pentru haileewatson):

Daca am inteles eu bine, greutate normala ar fi si 72 kg la inaltimea mea. Nu ar trebuie sa slabesc exagerat, faza e ca nu am avut cu ce sa ma cantaresc cateva luni anul trecut, de la 72-72 ajunsesem undeva la 74-75, 5. Nu mai mananc mult, paine 3-4 felii pe zi maxim, dar nu se vede nici un rezultat. A fost de mancam jumatate de paine de 700 grame la zi, poate chiar mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat sa ai acelasi numar de kg in concordanta cu inaltimea, gen 1, 80 80 kg in cele mai multe cazuri ai surplus de grasime. Undeva intre 68 75 kg e nivelul ideal.

| Stefan927 a răspuns:

Bărbații fără burtă, e ca un bloc fără balcon laughing