| Cristiana9400 a întrebat:

La 25 de ani, ma îmbrac ca o adolescenta. Parca nu e stilul meu sa port camasa si sacou si fusta. Am un stil atat de diferit de ceea ce vad la domnișoarele din jurul meu.
Mie imi plac culorile vii, printurile, încălcările comode. Nu sunt genul care sa meargă pe centru vechi cu sandale cu toc. Nici nu arat de 25 de ani, sunt mai copilăroasă si ma simt ciudat uneori ca nu sunt si eu sexy eleganta.
Cred ca mi-am descoperit stilul pana la varsta asta si din pacate nu este Kardashian si nici nu as putea sa fiu asa glamuroasa. Cred ca nu o sa pot sa am niciodata acel stil, de aceea ma observa mai greu baietii. Ma observa daca sunt singura fara vreo Kardashian care sa imi ia față, cum se zice.
Sa imi zică cineva ca nu sunt singura ciudata.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da de ce ai impresia că în lumea asta există un singur stil și trebuie toți să-l adoptăm?! Poartă ce vrei în timpul tău liber, nu trebuie să te îmbraci la cămașă și la tocuri mereu, pentru ce?! Lumea nu stă să te judece că a uite se îmbracă în blugi în oraș, nu wtf. Te judecă eventual dacă ești un curcubeu de culori care n-au treabă între ele, da pentru asemenea amănunt nici măcar nu ești observată. Iar dacă e vorba de băieți, știu cazuri care preferă fete în trening decât în fustă și tocuri.
Da, la muncă dacă ai un mediu care îți impune o ținută trebuie să ții cont, dar în timpul liber de ce ți-ar păsa?!

| SilentRain a răspuns:

Yo! Și nici nu vreau sa ma schimb, asta sunt eu și nu vreau sa fiu ca majoritatea
Poți foarte ușor sa îți modifici stilul '
Și materiale pot face o haina eleganta
Dacă dai un click pe google gaseti multe exemple de ținute casual, iar de acolo te poți inspirii

| alina2k18 a răspuns:

Rafinamentul si eleganta unei femei nu stau intr-un sacou si o fusta.
Incaltarile comode pot fi si balerini, mocasini, pantofi finuti fara toc de 12cm nu numai adidasi, nu ai specificat ce porti mai exact in mod frecvent.
Incearca sa te aranjezi mai mult in ce priveste coafura, machiajul [ sa arati fresh si ingrijita nu 5 straturi de fond de ten ], poarta si investeste in accesorii fine [ curele, ochelari de soare, coliere, bratari, genti ] care scot orice tinuta din impas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Care e legea modei dar ce esti la scoala cine vrea camasa si sacoul ala? Lasa pe K si cine mai e, daca nu vrei sa intri in categoria lor ce-ti pasa de alea tie? Cine le vrea pe alea in Romania mai exact? Diferenta de stil e viata care o ai si asta te face diferita nu ciudata. Ele asa se simt bine, sa arate lumii ca "sunt" ce multe tinere nu-si permit in tari ca asta. Ce baiat din tara asta vrea o din aia, ce stiti despre femeile alea? Transxualitate si mult xxx public, s-a dus goala la canes, cine vrea sa fie ca ea, cine o place? Ce sa vrea, i se scoala cand o vede goala in strada. A mai fost cineva care mi-a zis-o in fata, ca da i se scoala la ele, ca sunt asa pe strada in public. Venea la mine cu comportament straniu, cica se multumea cu mine ca nu poate sa le cumpere, avea nevoie de bani bietu de el. I-am zis cum sa-si faca bani si a inceput sa se comporte urat. Si apoi am regretat ca l-am ajutat ca sa imi ramana sa plang nu m-am putut opri din plans si tremurat vreo 2 ani din cauza la ce mi-a zis m-a afectat enorm ca "nu sunt ca asemenea femei ca sa merit un baiat". Deci iti zic, de dementi din astia sa te feresti, lasa femeile alea si baietii lor ca nu trebuie sa traiesti tu in curentul lor. Alea sunt niste chestii care le stie toata lumea cand o face. Poti sa te imbraci si cu pantaloni si sa arati mai bine decat ele, in haine de clasa, atunci ele devin "gunoaie" in comparatie cu stilul tau vestiemntar, sunt doar goale.
Stilul si comportmentul unui om depinde de ceea ce simte dinauntru, de multe ori omu nu-si cunoaste nivelul din insultele care le primeste de la cei din jur. Te simti inferioara ca n-ai prieten asta e alta poveste, care te face sa te consideri sa te compari cu un copil. Deci iti zic "cauta in alta parte" (si ma refer nu in locul fanilor K). Acolo nu e nimic pentru tine, esti doar spectator intr-o lume care nici macar n-o cunosti.
Eu n-am suportat niciodata stil evstimentar ce descrii acolo, simt scarba cand e vorba de camasi. Si nu am prea vazut asemenea stil "anime" la K. Deci nu stiu daca cumva incurci subiectele si te referi la altceva. Eleganta nu e neaparat in camasi si fuste. Acela este mai mult un stil de birou, de scoala. Informeaza-te de piese vestimentare, stiluri diferite, poate nu gasesti in Romania ce vreau sa spun, uite o idee: meshki. Si lasa blogu lu hollie fisher de pe tumblr, inainte sa te apuce plansu daca inca n-ai vazut, poate tu rezisti la ce are de scris, eu n-am rezistat.

| Reghqen a răspuns:

Ai zis bine, ai un stil diferit iar asta te face să te simți diferită, unică față de cealalte domnișoare.
Mie una îmi place ca unele fete se îmbracă diferit, nu toate la fel, fetele acelea ce se îmbracà toate la fel mi se pare ca sunt plictisitoare, neinteresante. Continuă să fii tu însuți, adică diferită, unică și specială. Ceea ce suntem fiecare dintre noi, doar ca mulți se uită în jurul său și observă ca, cum cum se îmbracă aceea persoană nu este la modă așa ca începe să se îmbrace și el/ea ca la modă și lasă la o parte stilul său, ceea ce îl/o făcea să se simtă distint/ă, diferit/ă față de cealalte persoane. FOARTE GREȘIT, nimic și nimeni nu ar trebui și nu poate să schimbe ceea ce ești. Tu trebuie să te placi pe tine însuți, să te apreciezi tu însuți pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce vor alții să fi, și îți garantez ca dacă tu te placi, te iubești și crezi în ceea ce ești și ceilalți te vor aprecia și te vor iubii.
Eu mereu am fost ceea ce sunt, eu sunt eu, ei sunt ei, nimeni niciodată nu o să fie ca mine pentru ca sunt diferit, unic, special, frumos! Scuză-mi modestia laughing
Dar primul secret ca să fii apreciată, iubită, remarcată este să te lauzi tu însuți pe tine, dar nu în exces deoarece o să pari arogantă. Odată ce crezi în potențialele tale, în ceea ce poți și în ceea ce faci și altii o să se atașeze de tine.
Carisma, stil, personalitatea, atitudinea, tupeu trebuie să fie mereu acolo la pachet, și nimeni și nimic nu ar trebui să te facă să te simți înferioară față de ceilalți, cei care o fac ține minte ca majoritatea o fac pentru ca sunt învidioși/e!winking

| Reghqen a răspuns (pentru Reghqen):

Am uitat să menționez ca, am fost refuzat de peste 20 de fete, fie online, fie în realitate. Nu eram niciodată în centrul atenției, își băteau joc de mine, ieseam mereu cu grupuri de fete și de băieti și nu reușeam să captur atenția niciodată, ma simțeam în plus, era ca și cum nu eram printre ei, iar fetele nici o privire nu imi dădeau laughing
Nu neg ca ma simțeam prost, umiliat, dar cu toate astea nu mi-am schimbat niciodată personalitatea! Pur și simplu, am început să vorbesc, să ma bag și eu printre ei, să fiu și eu în centrul atenției, iar asta a durat ani de zile până am reușit să devin mai "șmecher" cum se zice în ziua de azi. Vorbeam despre tot, eram spontan, nu ma gândeam la ce să spun iar cu timpul lăsam mi-am dat seama ca totul a început să decurgă de la sine, ca am început să fiu remarcat, ascultat și mai sigur pe mine!
Am trecut prin multe, dar am fost mereu eu însuți, atâta tot. Majoritatea în locul meu își schimbau personalitatea, ii imitau pe cei cu personalitate schimbanduși personalitatea sa, nici fără să încerce să-și descopere potențialele săle.
Eu am reușit iar asta ma bucură foarte mult big grin

| DanaDaniellllla a răspuns:

Stilul ești tu! Te poți îmbrăca cum dorești și cum te simți bine.

| Andreeahelpme a răspuns:

Tu decizi cum te îmbraci și cine vrei sa fi și dacă băieților nu le place. Pierderea lor. Tu sa te simți bine în pielea ta asta contează

| LoredanaBa a răspuns:

Imbracate cum te simti tu ok. Eu am 35 ani si port aproape zilnic topuri, pana si iarna port bluzite scurte. Fiecare are stilul lui