| dyana_8024 a întrebat:

La 5 ma intalnesc cu prietenul meu sa mergem impreuna cu prietenii lui pe faleza cu rolele...
E prima intalnire si am nevoie de ajutorul vostru - cu ce sa ma-mbrac?
Voiam in blugi, dar e cam cald...
Sugestii?
va rog mult de tot

8 răspunsuri:
| adyth a răspuns:

O bluza si niste pantaloni scurti ar fi de ajuns..nu poti sa te impopotonezi prea mult avand in vedere ca iesi sa faci sport...trebuie sa fi cand mai lejera daca zici ca iesi cu rolele.
Dar tine cont si de faptul ca e intalnire...deci ceva un pic mai special.
Parerea mea.

| Bianca_4346 a răspuns:

Niste pantaloni scurti si un tricou...simplu,nu?laughingdaca o sa iti fie frig poate te incalzeste elbig grin:->:->

| dragosh a răspuns:

Pai hai ca vin si eu ca si asa sunt pe aproapelaughing

| Marii a răspuns:

Pai daca mergeti si cu rolele un pantalon de trening (lung sau scurt, eu as zice sa alegi lung pentru ca seara se lasa frig si fiind si pe faleza.) si un tricou merg cel mai bine.

| Ciuffy_1451 a răspuns:

Pai imbracate intr-o pereche de pantaloni scuri de bulgi si o bluza lejera smug dar faina. Puneti si un lant la pantaloniwinking o sa fie de ajutor!

| Farcas a răspuns:

O fusta de blugi, si un maieu mulat pe corpsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja ii 6, cred ca ` esti pe faleza in culmea fericirii, sarundandu`te cu pretenu`, sau tinandu`va de mana smug.day dreaming.

laughing

| Merilynne a răspuns:

Cred ca niste pantaloni scurtisi un tricou ar fi super... si daca te fardezi o sugestie. fardeazate in ceva inchis daca esti blon da si intr-o culoare mai deschisa daca esti bruneta.ai arata superb