Se poate purta cu și fără chiloți în funcție de cât de confortabil te simți. Distractie plăcută dacă pleci la mare
Chiar vorbesti serios? Peste chiloti? Asta n-am auzit in viata mea si crede-ma am o varsta foarte inaintata!
Eu am vazut baieti asa la piscina, cu short peste boxeri.
Asta e! Atat ii duce capul. Pe vremuri acel short cum ii ziceti voi se numeau chiloti de sport si erau mai scurti. Pentru ca erau mai scurti se purtau pe dedesubt suspensori dar nicidecum chiloti. Acum, cand shortul este atat de lung, la ce sa pui chiloti? Si, oricum, exista suspensori si astazi. Ideea este ca nu poti sa mergi la baie si sa stai la soare cu doua randuri de chiloti pe tine ca Florita din Dragoteni. Era pe vremuri in zona noastra o femeie, "Florita din Dragoteni" i se zicea, care avea pe ea (fie vara, fie iarna) zeci de haine. Aproape ca nu-i vedeai fata de cate haine avea si de aia a ramas ca o vorba cand un om este incotosmanat.
"Costumurile"? Din ce limba este termenul? "Short peste chiloti"? De ce nu peste pantaloni, direct? Uite si aici: http://bit.ly/2tCBjPc
Doamne fereste!
Depinde cat de rece este apa. Daca este foarte rece, poti folosi si izmene flausate, ca dracu', doar nu vrei sa racesti, nu?!
La ce naiba iti mai trebuie short sau chilot intri in apa direct in pielea goala.
MaryMaria333 întreabă: