Bună.
Dacă ai un rimel de care eşti mulţumită nu văd de ce trebuie să faci o risipă de bani cu altul de care rişti să nu fi mulţumită!
Îmi cumpăr unul atunci când se termină "cel vechi".
Pa, pa.
Cand se termina. In mod normal o data la cateva luni. Nu este bine sa pastram un rimel mai mult de un an. Poate fi daunator, provoca alergii.
Bună. După 8 săptămâni, mie mi se termină rimelul. Deci, după 2 luni îl schimb. Oricum, dacă aş păstra un rimel mai mult de 3 luni s-ar întări şi nu ar mai fi bun de nimic. O zi bună!
pa, pa.
Acelasi lucru voiam si eu sa zic, ca si NOname.Cam o data pe an, poate de 2 ori.Nu ma dau in vant dupa machiaj
Depinde şi ce apare nou pe piaţă. Tentaţia e mare, hihi. Dar în mod normal, ar trebui schimbat o dată la 3 luni. Totuşi, nu ştiu dacă aţi observat, majoritatea rimelurilor devin "bune" abia după câteva utilizări, să spunem, cam după 3 săptămâni - o lună de când l-ai folosit prima dată. Şi îl schimb pentru că devine uscat, începe să lege genele sau să curgă de pe ele - bucăţele din alea mici care-ţi ajung pe obraz...
Il schimb atunci cand vad ca incepe sa se usuce, dar nu astept sa treaca mai mult 2 luni jumate -3 luni. Cam la intervalul asta e bine sa ti-l schimbi.
NOname la mine difera perioadele cand apare ceva nou si ma intereseaza acel produs il cumpar indiferent daca am o zi sau 3 luni de "rimel vechi"
Daca il folosesti zilnic il schimbi cand e gol eu il folosesc zilnic dar daca il folosesti mai rar atunci nu ar trebui sa il pastrezi mai mult de 3-4 luni!
Depinde cat de des il folosesti Eu il folosesc in fiecare zi si il schimb cam la o luna jumatate doua.