| Ninaa a întrebat:

La cate luni va cumparati haine, cat dati pe ele, sunteti multumite de cate haine aveti?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hainele mele nu sunt scumpe, adidasii pot zice ca sunt ceva mai costisitori din moment ce sunt de la nike sau adidas. Hainele fac ce fac si ajung la berska pentru ca au modele dragute, dar si de la nike mai imi cumpar bluzoane pentru ca unele chiar sunt de calitate si materialul e superb. De pe starshiners nu am comandat si nici nu cred ca o sa o fac pentru ca nu ma dau in vant dupa paiete sau chestii de genu dar planuiesc sa arunc ceva milioane aici : www.oasap.com pe o gentuta si modelele de la tricouri cred ca o sa le cer fetelor de pe acel blog sa mi le faca pe tricourile mele ca sa ma asigur ca imi vin perfect, nu suport prea tare sa am haine lalai pe mine. Si cred ca am vorbit destul de mine :)). :">

12 răspunsuri:
| kitishor a răspuns:

De obicei in fiecare luna. Exista, desigur, si momente in care banii mei de cheltuiala de la parinti sunt mai scazuti in procentaj laughing.
Nu dau foarte mult, din moment ce pot purta un obiect vestimentar indiferent de pretul sau firma acestuia. Insa, daca este de material favorabil, si imi place, este normal sa il achizitionez. De obicei, nu dau mai mult de 30 de lei pe un tricou simplu! Dar daca imi place foarte muult ..as putea face o mica exceptie. big grin laughing
Oh da, sunt chiar multumita de asta! Stii. Nemultumitului i se ia darul. ^_^

| Diiana232997 a răspuns:

Eu imi cumpar haine cam la vreo 2 saptamani, dar doar cate un tricou sau ceva pantaloni, bluza, jerseu. De obicei imi cumpar mai multe cand se apropie un eveniment mai important.
Nu! Nu sunt multumita de cate haine am, si cred ca oricate mi-as cumpara tot nu o sa fiu niciodata laughing.
Cam toti banii mei de cheltuiala merg pe haine, desi incerc sa caut haine la reduceri. nu fac cumparaturi in magazinele foarte scumpe.

Răspuns utilizator avertizat
| Diiana232997 a răspuns (pentru Ninaa):

Pai de obicei imi cumpar haine din banii de alocatie + banii de cheltuiala.
Si mai castig bani dintr-un job.
Mama zice ca am multe haine, dar mie nu mi se pare. Am destule, dar nu ar strica mai multehee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personal,nu imi cumpar haine la o anumita perioada de timp.De obicei imi cumpar fie daca am nevoie, fie daca-mi doresc foarte mult un anumit lucru.Nu prea tin cont de pret, cand imi place ceva, dar nici nu as da sume prea mari pe anumite articole. Spre exemplu, nu as da 100 de lei, sau chiar mai mult pe o pereche de blugi, sau 70-80 de lei, sau mai mult, pe un simplu tricou.Nu vad rostul, din moment ce poti gasi lucruri foarte frumoase si bune, din punct de vedere calitativ la preturi mult mai bune.Intr-adevar,necesita mai mult timp sa le gasesti, dar merita.Concluzia? Nu ma intereseaza sa am in dulap haine de firma, sau extrem de scumpe, atata timp cat imi plac si ma simt bine in ele.Sunt relativ multumita de numarul hainelor mele, am tot ceea ce-mi trebuie, dar intotdeauna e loc de mai(multehee hee)bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ninaa):

Nu,tocmai pentru ca nu cumpar mereu acelasi lucru.Pot sa-mi cumpar cateva articole la o sedinta, pe cand pot sa-mi cumpar numai o esarfa la alta.Pot da un exemplu, in schimb.La o "sedinta" am cheltuit putin peste 100 de lei pentru o pereche de blugi, o pereche de adidasi si o pereche de pantaloni sport, lungi. Daca pe adidasi nu mai stiu exact cat am dat, blugii stiu sigur ca au costat 30 de lei(si au fost mult mai frumosi decat alte perechi ce depaseau 100), iar pantalonii sport au costat 20 de lei.Deci am dat 50 de lei pe haine in momentul respectiv.In schimb, sa gasesc ceva atat de convenabil(atat ca pret, dar si din punct de vedere calitativ, caci am fost foarte multumita de ele)am cautat cateva ore bune(4, daca nu ma insel)hee hee.M-au durut putin picioarele la sfarsitul zileilaughing, dar a meritat din plinhee hee.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine faci happy, la glow taie etichetele de berska si gasesti hainele la jumatate de pret. Nu prea se merita sa dai 60 lei pe o carpa ( fara exagerari ) cu un model superb dar pe mine ma corup uneori modelul blushing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai linistita, ca nu toate hainele pe care mi le-am cumparat se incadreaza in aceste preturi, dar nici nu am dat sume exagerat de mari pe anumite articole.Aici am dat doar un exemplu concret, singurul pe care mi-l aminteam de altfel.Nici in plasa modelelor frumoase nu am cazut.Se poate gasi intotdeauna ceva asemanator si convenabil(din toate punctele de vedere). Trebuie sa cauti, ce-i drept, dar decat sa-ti golesti buzunarele pe un tricou, mai bine mai mergi 2 orehee hee. Totul tine de rabdare si de timpul disponibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand dau de ceva ce imi place si mi se pune pata, incerc sa nu iau multe de o data pentru ca ma atasez de un anumit obiect vestimentar si abuzez de el :)), rastul fiind aruncate in sifonier. Oricum, recent am ochit un site foarte tare de hainute ( tricouri ) http://antante.blogspot.ro/ este paradis pentru mine si le ador pe cele cu ursuleti sau roboti. :X
Sunt multumita de cate haine am, putin trista ca pe unele nu le-am purtat chiar daca initial mi-au placut mult.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ninaa):

Hainele mele nu sunt scumpe, adidasii pot zice ca sunt ceva mai costisitori din moment ce sunt de la nike sau adidas. Hainele fac ce fac si ajung la berska pentru ca au modele dragute, dar si de la nike mai imi cumpar bluzoane pentru ca unele chiar sunt de calitate si materialul e superb. De pe starshiners nu am comandat si nici nu cred ca o sa o fac pentru ca nu ma dau in vant dupa paiete sau chestii de genu dar planuiesc sa arunc ceva milioane aici : www.oasap.com pe o gentuta si modelele de la tricouri cred ca o sa le cer fetelor de pe acel blog sa mi le faca pe tricourile mele ca sa ma asigur ca imi vin perfect, nu suport prea tare sa am haine lalai pe mine. Si cred ca am vorbit destul de mine :)). :">