| ZzZzZzZz a întrebat:

La cate zile ar trebui sa te speli pe cap fiind baiat?

Eu ma spal la 2 maxim 3 zile...este bine?

Răspuns Câştigător
| Hassel a răspuns:

Frecvenţa spălatului pe cap depinde de la om la om... te speli pe cap atunci când simţi că ai părul gras şi atunci când din cauza sebumului(sau a gelului, fixativului, etc) nu-ţi mai stă bine freza. Da, e normal să te speli pe cap la 2-3 zile(dar nu mai des, fiindcă dăunează firului de păr). Dacă tu crezi că e necesar să te speli, de exemplu, o dată pe zi, ar fi bine să consulţi un dermatolog, căci ai putea suferi de o problemă medicală. Sper că te-am ajutathappy

| ZzZzZzZz explică (pentru Hassel):

Mersi de raspuns! Eu ma spal cam la 2 zile de obicei deoarece ma dau cu ceara/fixativ si nu imi sta bine freza... happy

11 răspunsuri:
| Fantomica a răspuns:

Dermatologul recomanda sa te speli atunci cand parul se ingrasa, insa nu mai des de 2-3 ori pe saptamana. Ideal este de 2 ori pe saptamana. Daca ti se ingrasa repede parul, incearca sa il obisnuiesti si sa il speli mai rar.

http://fantomica.blogspot.com/

| rutanklan a răspuns:

Ce ii ala spalat pe cap?

| dmrtr a răspuns:

Salut!
eu ma spal odata la 2 zile, ca si tine, uneori la 3 zile (fiindca sunt prea obosit tongue si mi-e lene sa ma mai spal si pe cap si ma spal ziua urmatoare )

| dmrtr a răspuns:

Stai linistit nu o sa se intample nimic

Răspuns utilizator avertizat
| Titanos a răspuns:

Da este bine si eu ma spal la fel.

| Geo17 a răspuns:

Eu ma spal de 2 ori pe zi fratilor!
1 odata dimineata si 1 odata dupa ce vine de la sala!
Bafta!

| xXteLOVEscXx a răspuns:

Pai ar fi bine daca ai folosi un sampon special pentru barbati.Eu zic ca este bine daca te speli la 2 maxim 3 zile. Fundita?

| JstGeorge a răspuns:

Da!
eu ma spal odata la o saptamana sau la doua saptamani

| Gamesu_Pagina_1972 a răspuns:

Minim de 3 ori pe saptama in rest de cate ori simti nevoia.