Cand te masturbezi(sau intretii relatii sexuale) si ajungi la... apogeu, sa zicem, ejaculezi sperma.
Salut asta depinde cat de maturizat esti tu dar normal la 11-13 ani mie mi-a dat pe la 11. Scuze celor care va radeti dar nu cred ca este cazul. Dece se mai si numeste '' TPU ''? sau ''TPG=toti pentru glume ''
De la 12 in sus asa a fost la mine, eu n-am intrebat pe net, am luat-o la lucru si am vazut
Buna all, vreau sa zic ca am 14 ani si nu mi-a venit sperma imi puteti spune daca e normall pllss? Si ipotenta cum e? Nu ti se "scoala" penisul sau nu ai sperma? Ms
Buna all, deci as vrea sa ma ajutati daca ati putea. Vreau sa zic ca am 14 ani si nu mi-a venit sperma e ok sau am o problema? Si apropo ipotenta cum e? Nu ti se "scoala"(scuze expresia)sau nu ai sperma? Ms all
Am 13 si imi da niste picaturi de apa albe n uarata ca sperma dar e putin un fel de apa dc oare?
Eu am 12 ani si mi-a dat chiar si acum am făcut laba si mi-a dat, deci trebuie sa faceți laba de la 11 -12 ani zilnic si va garantez ca o sa va dea dar aveți grija ca e nașpa ca stai la baie mai tot timpul sa o dai afara
anonim_4396 întreabă: