Ciresele, beneficii aduse organismului
Ciresele sunt unele dintre cele mai iubite fructe de catre romani. Ciresele rosii contin antocianine, antioxidanti puternici care reduc riscul aparitiei bolilor de inima.
Datorita continutului bogat in substante active, ciresele remineralizeaza organismul, favorizeaza digestia, limiteaza procesele inflamatoare, favorizeaza transpiratia, amelioreaza starile febrile, previne sau elimina procesul gripal
( http://www.culinar.ro/......ganismului )
http://www.culinar.ro/articole/citeste/1590/cirese-si-visine-din-belsug
http://www.delly.ro/......atate.html
http://actualitati.tv/......mului.html
Pentru valoare nutritiva :http://www.mariplant.net/? p=p_16&sName=Ce%20valoare%20nutritiva%20au%20alimentele?
Buna.scad colesterolul,previn guta,reduc riscul de aparitie a cancerului,ajuta la slabit,sunt bune si pentru tegumente, piele, sunt bune pentru digestie.