| IMISSYOUBABY a întrebat:

La ce companii gen oriflame mai sunt., si nu se fac nivele si se castiga bine? as vrea sa ma inscriu la una dar nu stiu la care recoamandati-mi... funda

Răspuns Câştigător
| dream95 a răspuns:

La oriflame e mai ok decat la avon.

Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi pe Oriflame, comanda minimă este de 50 ron.
Pa, pa.

| GabrielaSandica a răspuns:

Draga mea,

Iti recomand Avon pentru ca este cea mai buna companie de cosmetice din Romania. Avem 2 sigle de SUPERBRANDS si De Furnizor al produselor cosmetice catre Casa REgala a Romaniei. Avon este numarul 1 pe piata de cosmetice de 14 ani de zile. Gandeste-te ca te inscrii la o alta companie, pe langa promovarea produselor trebuie sa le castigi increderea clientilor cu acele produse. Pe cand la Avon arati brosura si practic, cunosc Brand-ul doar iti comanda. Avem o grila de discount care ajunge pana la 50% si daca vrei mai mult, poti fii coordonator si ai 17 salarii pe an in afara de discountul de 50%. Cat despre problema ca vai peste tot sunt numai reprezentanti Avon si nu am de unde sa strang comanda. Gandeste-te, din 22 de milioane de locuitori ai tarii reprezentanti avon sunt doar 140.000. Deci, cati clienti sunt? laughing. O gramada. Eu iti sugerez sa incerci si daca nu ti place te poti lasa. Eu sunt lider superior in Avon de 3 ani de zile si Ambasadoare Avon. Be the best whit the best!

--
Gabriela Sandica
Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

| GabrielaSandica a răspuns:

Cat despre oriflame si Avon sa stii ca sunt firme MLM, ambele. Cat de onorarii in bani, Avon iti ofera un bonus in bani de pana la 3100 de lei, DA! 31.000.000 de lei.

| Sliix a răspuns:

Heei. happy Incearca la Avon.

| IMISSYOUBABY explică:

In afara de avon!

| GEO9999 a răspuns:

"yves roche" este o companie tot gen orifame si avon cauta-le un catalog inscriete ca e castiga bine!
Funde te rog frumos