| Andreeay a întrebat:

La ce este bun uleiul de masline? Este bun pentru acnee?
Fundita!

Răspuns Câştigător
| LiliaDuminica a răspuns:

Este bun în primul rînd pentru tenul foarte uscat, îl hidratează, dar și pentru netezirea ridurilor. Și DA, acneea poate fi eliminata cu ulei de masline. Faceți comprese cu amestecul următor: ulei de măsline, plus 100 de picături de ulei aromat de lavandă (ulei esenţial, nu industrial). Se amestecă bine şi se aplică pe coşuri sub formă de comprese sau se fricţionează uşor. Primele efecte apar după câteva zile.

6 răspunsuri:
| LoveeMakeup9 a răspuns:

Am auzit ca e bun pentru foarte multe, inclusiv acnee. Uite aici un video folositor despre uleiul de masline http://www.youtube.com/watch?v=9oJQMDPUhx4
PS:am auzit ca iti poti face masti de fata cu miere de albine (ti le pui de seara pana dimineata) si cica e efect rapid si garantat.

| BiuL a răspuns:

Nu, e prea gras. E bun pentru pielea/parul/cuticulele uscate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-ar bloca porii si tenul nu ar mai respira. E ok pentru tenul uscat. Beneficii si intrebuintari gasesti si pe google.

| Pisicutzasoft a răspuns:

Este ideal folosit impreuna cu aspirina netamponata...adica pisezi 4 pastilute si le amesteci cu ulei de masline, astfel devine o pasta pe care o freci de fata 1 minut apoi o lasi sa actioneze 20 min. masca se poate aplica de maxim 3 ori pe saptamana, in cazuri grave o data la 2 zile si iti recomand sa faci o analiza de intoleranta alimentara

| mimiwewem a răspuns:

Eu uleiul de măsline îl folosesc pentru părul gras.

| LoriLoL a răspuns:

Nu. pentru ca incarca si mai mult pielea si se formeaza alte puncte si cosuri etc.foloseste produse astringente dar nu foarte puternice.sa nu dai in cealalta extrema de a-ti usca pielea.