))) sa fiu sincer aceste firme sunt de 2 bani. (scuze ca te dezamagesc). ambele firme cumpara produse de 3 lei si le baga ei pret de 30 de lei deoarece: trebuie sa plateasca: transportul, distribuitorul, agentul de vanzari, si trebuie sa le mai ramana si lor ceva. deci nici una nu-i calitativa. daca vrei calitate du-te la magazinele naturiste si cumpara de acolo produse ieftine si foarte eficiente.
Buna! eu zic ca mai de calitate sunt de la oriflame chiar daca sunt mai scumpe, sunt bune si cele de la avon dar numai tu poti sa-ti dai seama care firma este mai buna.de ex.:mama prietenei mele a folosit o cremade la oriflame si i s-a iritat fata, dar de la avon nu. numai tu poti vedea sper ca te-am ajutat pa-pa.
Catalinnr1 sa stii nu ca ar fi soramea reprezentant dar nu sunt de 2 bani sunt folositoare le scumpesc doar cu 5 lei nu mai mult daca esti baiat nu te crede ca stii de toate esti fraier
La oriflame desigur sunt mai scumpe dar sunt foarte bune incearca sa faci o comparatie intre o crema de la avon si una de la oriflame si o sa vezi rezultatul sau ma rog orice alt produs
Avon are cele mai bune produse ...eu le-am incercat. miau fost de mare foles
Dupa parerea mea mai calitative sunt cele de la oriflame... sper ca te-am ajutat. funda sau vot?
x3Clover întreabă:
Marina_7860 întreabă:
just.for.you întreabă: