In mod normal pe mana stinga dar cunosc persoane fiind stangaci care poarte ceasul pe mana dreapta.Asta nu cred ca e o regula dar banuind(ca pe vremuri)ceasul era legat cu un lantisor si plasat in interiorul vestonului pe partea stanga cred ca s-a pastrat pozitia si ceasurilor de mana(cu curea/bratara). Adaugarea unui alt accesoriu pe aceiasi mana e total aiurea (+ingreuneaza folosirea mainii) si poate aduce daune ceasului.Deci accesoriile pe mana dreapta dupa cum am vazut si la prezentari de acest gen.Acum depinde de tine cum vrei sa areti.In "trend"s-au notoriu.
Oricum accesoriile la un barbat nu trebuie sa iasa in evidenta prea mult! PAREREA MEA.
In general, ceasul se poarta la mana stanga daca esti dreptaci si la dreapta daca esti stangaci. Poti sa adaugi si o bratara pe langa ceas, dar e preferabil totusi sa o pui la cealalta mana ca sa nu arate prea incarcat look-ul.
Mana stanga. Daca un barbat are ceas la mana, orice accesoriu e in plus (bratari, inele, lanticuri)
Pe măna dreapta sau stanga, depinde cum este invatat de mic
Or ce e bine venit la mana barbatului la degetele barbatului si la gatul lui
Pe mana dreapta. Zic sa nu fie alta bratara deoarece da o senzatie de incarcat, iar orice barbat/baiat trebuie sa aiba o imagine lejera! :*
Pe mana stanga se poarta ceasul, la barbati in general si bratarile pe mana dreapta pentru ca nu poti sa pui o bratara acolo unde este si ceasul
In general, indiferent de sex, ceasul se poarta la mana stanga. Motivul? Asa e mai ferit de eventuale socuri sau lovituri deoarece cu mana stanga nu iti e indemana sa faci atatea lucruri ca si cu dreapta si pentru ca e mai comod sa te uiti la ceas asa, incearca sa-l pui pe dreapta, sa vezi ce incomod e sa te uiti. Nu stiu sa fie diferit la femei de barbati. Poti sa-l porti si pe dreapta daca tii neaparat dar toti te vor intreba de ce il porti asa am patit si eu. Toti barbatii pe care i-am vazut pana acum aveau ceasul pe mana stanga. (femeile la fel )
anonim_4396 întreabă:
Andreeamariagina întreabă:
DaciaRomania întreabă: