Ceasu mereu se poarta pe stanga, daca ai ceas la mana automat bratara pe dreapta, daca nu ai ceas automat si bratara se duce pa mana stanga => deci pe stanga
Nu cred ca exista vreo regula dar dat fiind faptul ca la mana stanga se poarta ceasul, atunci bratarile le porti la mana dreapta.
Ceasul este pe stanga si normal bratara pe dreapta asa o port eu dar poti siinvers se poarta in ambele parti.Nu-ti fa probleme.
Nu are relevanta pe ce mana o porti. De obicei bratara se poarta pe dreapta si ceasul pe stanga.
Eu am una singura pentru ca e grosuta si o tin la dreapta, pe motiv ca la stanga tin ceasul. Simplu de tot Oricum ce-i mult strica.
Eu port la dreapta pentru ca la stanga port ceasul dar eu sunt de parere ca le porti la ce mana vrei unde iti place
Bratarile, in mod normal se porta la mana dreapta pentru ca la mana stanga se poarta ceasul.
Nu conteaza pe ce mana o porti. De obicei bratara se poarta pe dreapta si ceasul pe stanga
Eu cand port una singura o pun la mana stanga
Si cand port mai multe la ambele
Pai eu port la ambele.
Insa de obicei se poarta la stanga ca sa nu te incomodeze atunci cand scrii.ma rog
La dreapta de obicei si ceasul la stanga... dar sunt si care poatra la stanga pe langa ceas sau fara ceas
Buna nikol eu stiu ca bratarile de obicei se poara la mana dreapta dar eu port la mana stanga sunt mai coolhee hee
Marius1789 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ejwihss întreabă: