anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce se refera, mai exact, termenul de "haine la kilogram"? (exemplu: 40 lei kilogramul)

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Pai asa ceva se face mai mult la second hand, un kg de haine costa 40 lei, sa zicem ca vrei sa cumperi un sac care cantareste 4 kg si trebuie sa platesti 160 lei.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Cumperi 1 kg de haine cu 40 lei tongue Aste se face la second and sau la porcari de magazine gen Real unde vand cu duzina.Probabil firmele respecive vor sau trebuie sa aiba tiraj mare de haie si fac promoi de genu.Eu totusi raman la idee mea ca nu am ajuns la nivelul sa ne cumparam haine second hand si ar trebui descurajat si miscarea asta de-a ne transforma intr-un nou fel, groapa de gunoi a europei.Nu iei zilnic haine iar 20-30 lei pe un tricou bluza ceva odata la 2-3 luni eu zic ca oricare-si permite.

Sper ca te-am ajutat tongue
Ceau :*

| ovidiu8msn a răspuns:

La second hand hainele se dau la sac, la plasa, uneori la bucata...etc. Nefiind marfa de valoare (mare), se vinde la Kg. La fel cum iti cumperi de la magazin un Kg de rosii asa poti merge la magazin SH sa iti iei un Kg de haine.

| MegaProXtreMm a răspuns:

Buna! Se refera la hainele second hand, d-alea folosite, aduse de oameni carora nu le mai vin bine sau pur si simplu nu le mai poarta.Adica ei aduc un sac cu haine [ depinde cate kg ] si tu le cumperi, daca consideri ca ai ce face cu ele [ parerea mea e sa nu iei niciodata de la second hand ceva deoarece nu stii cu ce boala de piele te alegi ].Te pupic :* Sper ca ti-am fost de ajutor

Întrebări similare