| DaciaRomania a întrebat:

La ce vârstă ați avut voie de la părinți să începeți să folosiți rimel?

Răspuns Câştigător
| Ora788 a răspuns:

Eu la 16

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Machiajul dupa terminarea liceului, fiindca nu ni se permitea sa mergem la scoala machite, rujate, cu unghii colorate sau parul vopsit.

| DaciaRomania explică (pentru Violleta2022):

Ce liceu e acela și unde?

| Violleta2022 a răspuns (pentru DaciaRomania):

Era pe vremea comunismului

| DaciaRomania explică (pentru Violleta2022):

Oh, demult!

| wildthing a răspuns:

Pff, e un eveniment important in viata, momentul cand parintii iti dau voie sa incepi sa folosesti rimel? laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu interzice nimeni un strugurel de buze si rimel Clear gel. Astea pot fi folosite si la gimnaziu.

Dar in general vorbind, prin liceu am inceput sa cumpar cate ceva: rimel, luciu de buze, parfum. Dar le foloseam doar la ocazii.

Machiajul de acum cativa ani era mai simplu, nu se compara cu cate cosmeticale are acum o domnisoara.

| DaciaRomania explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

In gimnaziu chiar nu am avut voie nimic! Zero!

| Miruna333 a răspuns:

La cati ani am simtit. Pe la 13 ma dadeam ocazional

| angelia27 a răspuns:

15 ani. Am folosit rimel prima oară pentru nunta verișoarei mele. De atunci nu prea m-am mai dat cu rimel fiindca nu imi place sa ma dau cu machiaj, arat mult mai bine fara el.

| DandG2304 a răspuns:

Eram atat de "inchisa" in privinta lucrurilor ce tineau de frumusete ( adica n-aveam voie pentru ca familia sau scoala nu permiteau) incat nici nu m-am sinchisit sa cer voie. Pur si simplu stiam ca n-am voie nimic, asa ca nu foloseam. Pe la 25 am inceput sa-mi cumpar si sa folosesc. Dar am avut colege care de la 14-15 ani foloseau.

| DaciaRomania explică (pentru DandG2304):

Și eu la fel!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DandG2304):

De curiozitate: Cat de "departe" in viata au ajuns colegele alea precoce?

| DandG2304 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Inginer IT, programator, (eram profil de IT in liceu si multi au mers in directia asta), prefosoara informatica, profesor universitar. Utilizarea machiajului la o varsta frageda nu asigura esecul sau succesul unei persoane.

| VENON a răspuns:

Ai putea sa incepi sa il folosești la aproape orice vârstă, chiar și copii foarte mici se mai joacă din când în când cu machiajele mamelor, dar evident când vei vrea să-l folosești zi de zi și nu doar ocazional vei simți diferența. Dar dacă ne gândim bine, in ziua de azi fetele își pun gene "false" și nu mai este necesar rimelul. In concluzie ai putea alege tu când va fi momentul potrivit. Mult succes

| alexuticutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pe mine m-au lăsat părinții la 11 ani

Întrebări similare