| BambOO_8402 a întrebat:

La ce varsta e recomamdat inceperea pensatului?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu exista o varsta anume la care te poti pensa. Daca tu crezi ca ai nevoie poti sa te pensezi dar trebuie sa fii atenta cum. Cel mai bine e sa te duci la un salon si fetele de acolo iti dau forma apoi o sa iti fie mai usor sa te pensezi singura. Daca iti e teama de cum vor reactiona parintii tai mamei tale ii spui pur si simplu :"mama vreau si eu sa ma pensez", nu e o crima asta, ajuta la imbunatatirea fizicului tau si o sa inteleaga. Pentru a te pensa corect uita-te aici :

http://eeeeva.wordpress.com/2009/08/08/cum-sa-te-pensezi-corect/

13 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Depinde de la fata la fata, unele au nevoie de pe la 15-16 ani, altele nu se penseaza pentru ca oricum au sprancene foarte subtiri happy

| Marii a răspuns:

Am 15 ani si inca nu m-am pensat, doar imi rup firele care cresc aiurea intre sprancene. Am ochii mici, si daca-mi mai fac si sprancenele mici. iese urat. Poti incepe pensarea de la ce varsta crezi tu ca e nevoie. happy

| ralucaralu a răspuns:

Eu am 14 ani si inca nu m-am pensat, dar probabil ca voi face asta in curand. Succes!

| miauu a răspuns:

Eu de la 14 ani m-am pensat
adica din cl a8a cam asa si acum imi preste prea putin
big grin

| miauu a răspuns:

Creste*

| Butsilee a răspuns:

La... 12 am inceput thinking

| georgiana a răspuns:

La sfarsitul clasei a 8-a...sau cel mai bine cand simti tu nevoia.by`

| brunetteee a răspuns:

Te pensezi atunci cand simti tu ca trebuie happy. Eu de exp. m-am pensat cand aveam 13 ani. happy

| NomberOne a răspuns:

Pe la 15-14 ani, sau mai devreme daca este necesar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am pensat prin a 6 a thinking
Dar nu te gandi ca am facut cine stie ce mare opera de arta laughing).
Am scos niste fire de par din abele parti si a adus un efect ft bun happy. Adica imi face ochiul sa paramai mare... sprancenele arata mukt mai bine asa happy si sunt ft multumita happy e o forma care defineste mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inceperea penisatului? adica a vietii sexuale? pai de pe la vreo 18-19 ani te poti penisa cat vrei. dar trebuie sa te protectionezi.totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
După 15-16 ani!
Pa, pa.

| ~kostynela~ a răspuns:

Nu e o varsta fixata...eu la 15 ani am inceputwinking
succes:*